Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πετρετζίκη μετά το «λουκέτο» στα καταστήματά του

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πετρετζίκη μετά το «λουκέτο» στα καταστήματά του
Ο λόγος που ο γνωστός σεφ κλείνει τα καταστήματά του.

«Ρολά» κατεβάζουν τα τρία καταστήματα εστίασης Kitchen Lab που διατηρούσε ο Άκης Πετρετζίκης σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή, όπως έγινε γνωστό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία είχε αρκετά καλά κέρδη, αφού το 2021 παρά τα προβλήματα που δημιούργησε στην εστίαση το lockdown, η εταιρεία είχε κέρδη 894.000 ευρώ. Τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας έχουν αναρτηθεί.

Μάλιστα, στο ΓΕΜΗ έχει αναρτηθεί σχετική απόφαση, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ. Πλέον, η εταιρεία μετέφερε την έδρα στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub» που έχει ως σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, «του έπαιρναν πολύ χρόνο τα καταστήματα κι επειδή υπάρχουν άλλες δραστηριότητες που φέρνουν πιο μεγάλο κέρδος και θέλει να περνάει και χρόνο με την οικογένειά του, μου μετέφεραν ότι αποφάσισε να αφήσει αυτή τη δραστηριότητα».