Το «μαζεύει» η Νεφέλη Μεγκ μετά τον σάλο για το χυδαίο σχόλιο κατά του Αλέξη Τσίπρα: «Κάποιοι παρερμήνευσαν» (vid)

Το «μαζεύει» η Νεφέλη Μεγκ μετά τον σάλο για το χυδαίο σχόλιο κατά του Αλέξη Τσίπρα: «Κάποιοι παρερμήνευσαν» (vid)
Το απρεπές σχόλιο της Νεφέλη Μεγκ για τον Αλέξη Τσίπρα μετά τα αποτελέσματα των εκλογών προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η youtuber να δώσει διευκρινίσεις.

Σάλος ξέσπασε στα social media μετά το χυδαίο σχόλιο της Νεφέλης Μεγκ κατά του Αλέξη Τσίπρα. Η γνωστή youtuber ανέφερε στο podcast της: «Φήμες λένε, ο Αλέξης, του πήρε πάρα πολλή ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου, και ως γνωστόν, μάλλον πέρασε - λέω εγώ τώρα - από τον Ευαγγελισμό... για ράμματα».

Το παραπάνω σχόλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, με αποτέλεσμα η youtuber να σπεύσει λίγο αργότερα να το... μαζέψει με δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φίλοι μου, επειδή έχω δει ότι υπάρχει μια μικρή παρανόηση σχετικά με κάποια πράγματα που είπα στο podcast, κάνω αυτό το story, για να πω τη σειρά των πραγμάτων. Ξεκινάει το podcast με το απόσπασμα από βίντεο της Πόπης Τσαπανίδου ''πρόεδρε, έλα με φόρα'', μετά λέω εγώ ''πρόεδρε, πρόσεχε μην γκρεμοτσακιστείς και πέσεις και στο τέλος της ανάλυσης, μετά από ενάμιση – δυο λεπτά, λέω ''Φήμες λένε, ότι ο πρόεδρος Τσίπρας κατέληξε στον Ευαγγελισμό για ράμματα''. Τώρα πώς κάποιοι πήραν αυτή τη δήλωση μεμονωμένη και την παρερμήνευσαν στο δικό τους το μυαλό ως κάτι άλλο, ε, δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτό και να πω την αλήθεια δεν μπορώ να το προβλέψω τι θέλουνε να πούνε με αυτό. Απλά εγώ κάνω αυτό το story για τυχόν παρανοήσεις» τόνισε αρχικά μέσω βίντεο.

«Για όσους δεν γνωρίζουν η Μπούκλα 99 είναι από πάντα μια σατιρική και χιουμοριστική εκπομπή επικαιρότητας. Το επεισόδιο είναι ανεβασμένο εδώ και μέρες. Τώρα το ότι απομονώθηκε, για λόγους σκοπιμότητας, ένα απόσπασμα για να το πάνε σε ένα τέτοιο χυδαίο λέβελ, πραγματικά με ξεπερνάει. Και γα όσους δεν καταλαβαίνουν όποιος γκρεμοτσακίζεται πάει για ράμματα» ανέφερε η Νεφέλη Μεγκ στο δεύτερο διαδοχικό story που έκανε στο Instagram.