H EΛ.ΑΣ έχει βίντεο με τα μοιραία χτυπήματα στον οπαδό της ΑΕΚ: «Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες», είπε η κοπέλα του

H EΛ.ΑΣ έχει βίντεο με τα μοιραία χτυπήματα στον οπαδό της ΑΕΚ: «Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες», είπε η κοπέλα του
Η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από τις κάμερες που έχουν καταγράψει όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, όπου ο 47χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε τα χτυπήματα με αποτέλεσμα μερικές ώρες αργότερα να καταλήξει.

Το τελευταίο αντίο στον 47χρονο οπαδό της ΑΕΚ που πέθανε μετά από χτυπήματα που δέχθηκε έξω από την «Αγιά Σοφιά» είπαν φίλοι και συγγενείς, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη.

«Θέλω να τιμωρηθεί οποίος έχει κάνει κακό στο παιδί μου. Δεν ήξερα ότι τον χτύπησαν. Το έμαθα αργότερα από την κοπέλα του και τους φίλους του, που ήρθαν να τον δουν στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα του 47χρονου στις αρχές, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο 47χρονος είχε πάει με την κοπέλα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, το βράδυ του Σαββάτου -μια ημέρα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος- όπου γινόταν ένα πάρτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι για άγνωστο λόγο τσακώθηκε και η κοπέλα έφυγε από την παρέα.

Ξαφνικά, όμως, εμφανίστηκε μπροστά του ένας άντρας τον χτύπησε... και έφυγε. Εκτός από τις κάμερες, υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν ότι ο 47χρονος έφαγε μια δυνατή γροθιά στο μέτωπο και έπεσε κάτω αναίσθητος.

«Εγώ αμέσως μετά τον διαπληκτισμό σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είδα κάτι. Λίγο αργότερα κάποιος μου είπε "χτύπησαν τον δικό σου και έπεσε κάτω ". Αμέσως έτρεξα δίπλα του και τον είδα στο έδαφος. Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες. Κάλεσα το 166 και πήγαμε στο νοσοκομείο» φέρεται να είπε η σύντροφος του 47χρονου άτυχου οπαδού στις αρχές.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητά το άτομο που τον χτύπησε εκείνο το βράδυ, αλλά και τυχόν ευθύνες των γιατρών που τον άφησαν να φύγει από το νοσοκομείο, καθώς πέθανε σχεδόν τέσσερις ώρες αργότερα.

@Photo credits: eurokinissi