Έρευνα από την αστυνομία για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ

Έρευνα από την αστυνομία για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ
Οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε επίθεση έξω από το γήπεδο και λίγες μέρες μετά έφυγε από τη ζωή, με τους αστυνομικούς του τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας να διενεργούν προανάκριση.

Την τελευταία του πνοή άφησε οργανωμένος οπαδός της Ένωσης, λίγες μέρες μετά από επεισόδιο, στο οποίο φέρεται να ενεπλάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με το Βόλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε επίθεση κοντά στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, έπειτα από ένταση που υπήρξε μεταξύ των οπαδών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο οπαδός παραλήφθηκε στις 15 του μήνα από ασθενοφόρο με συμπτώματα πιθανού εγκεφαλικού. Στις 18 πήρε εξιτήριο από το «Γεννηματάς», ενώ το ίδιο βράδυ πήγε στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε. Μέχρι και εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν υπήρξε καμιά αναφορά περί ξυλοδαρμού, ούτε από το νοσοκομείο αλλά ούτε και από μάρτυρες.

Ωστόσο, στη συνέχεια, κατόπιν αναφορών από πρόσωπα του περιβάλλοντός του για χτυπήματα, η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τη λήψη καταθέσεων, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, εφόσον ο θάνατός του σχετίζεται με τα χτυπήματα που δέχθηκε.