Εξέλιξη θρίλερ με αγνοούμενο εδώ και μήνες Βραζιλιάνο ηθοποιό: Βρέθηκε νεκρός σε ξύλινο μπαούλο (vid)

Εξέλιξη θρίλερ με αγνοούμενο εδώ και μήνες Βραζιλιάνο ηθοποιό: Βρέθηκε νεκρός σε ξύλινο μπαούλο (vid)
Αρνητική εξέλιξη είχε η εξαφάνιση του Βραζιλιάνου ηθοποιού Jefferson Machado, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Βραζιλιάνου ηθοποιού, Jefferson Machado, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει σε βραζιλιάνικες σαπουνόπερες βρέθηκε νεκρός, κλεισμένος μέσα σε ένα ξύλινο μπαούλο. Ο 44χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στις 27 Ιανουαρίου, με την μητέρα του να δηλώνει η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 29 του ίδιου μήνα.

Τότε της είχε πει ότι έδινε μια συνέντευξη για δουλειά και πως θα έμενε στο σπίτι ενός φίλου. Στις 9 Φεβρουαρίου ο Jefferson Machado κηρύχθηκε επίσημα αγνοούμενος. Η μητέρα του άρχισε να ανησυχεί περισσότερο όταν δεχόταν γραπτά μηνύματα από αυτόν και καθόλου τηλεφωνήματα.

Σύμφωνα με τα μηνύματα που λάμβανε, ο γιος της είχε χάσει το τηλέφωνό του σε τουαλέτα και έτσι δεν μπορούσε να την καλέσει. Οι φόβοι πολλαπλασιάστηκαν όταν χάθηκε το στίγμα του κινητού του.

Στις 22 Μαϊού, η υπόθεση της εξαφάνισης του Βραζιλιάνου ηθοποιού εξελίχθηκε σε θρίλερ, όταν η αστυνομία εντόπισε σε ένα σπίτι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το πτώμα του, το οποίο ήταν μέσα σε ένα ξύλινο μπαούλο.

Το σπίτι ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία το νοίκιασε σε ένα ανώνυμο άτομο, που θεωρείται ύποπτο. Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει το πτώμα από τα δαχτυλικά αποτυπώματα.