Η απάντηση της Τσαπανίδου στον Λιάγκα που είπε ότι υπέβαλε παραίτηση μετά τις εκλογές (vid)

Η απάντηση της Τσαπανίδου στον Λιάγκα που είπε ότι υπέβαλε παραίτηση μετά τις εκλογές (vid)
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε στον «αέρα» ο Γιώργος Λιάγκας, η Πόπη Τσαπανίδου φέρεται να υπέβαλε παραίτηση και δεν έγινε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες το γεγονός ότι από το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου, έχει εξαφανιστεί τελείως η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής του, η Πόπη Τσαπανίδου φέρεται να υπέβαλε παραίτηση και δεν έγινε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλω να μεταδώσουμε μια πληροφορία. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ στην αρχή της εκπομπής για το γεγονός ότι η Πόπη Τσαπανίδου πέντε μέρες δεν εμφανίζεται στα κανάλια. Έχω μια πληροφορία την οποία θα την μεταδώσω εγώ τώρα από την εκπομπή μας, ότι υπήρξε ένα μεγάλο θέμα ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Αλέξη Τσίπρα και ότι η Πόπη Τσαπανίδου σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες υπέβαλλε το βράδυ των εκλογών, μετά από το πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την παραίτησή της στον κ. Τσίπρα. Η παραίτησή της δεν έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, επικοινωνιακά, θέλοντας να αναλάβει το μερίδιο το οποίο μπορεί να της ανήκει, η ίδια παραιτήθηκε. Γι’ αυτό έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στα κανάλια τις μέρες αυτές», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το Reader επικοινώνησε με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία διέψευσε τις φήμες για παραίτησή της και είπε: «Δεν ισχύουν όσα ακούγονται για την παραίτησή μου, είμαι στο γραφείο μου και εργάζομαι κανονικά».

Να σημειωθεί ότι εξελέγη βουλευτής αφού ήταν στη λίστα Επικρατείας και αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφια.