Tρόμος σε παιδική χαρά στον Βόλο: Πίτμπουλ κατασπάραξε αδέσποτο γατάκι (vid)

Tρόμος σε παιδική χαρά στον Βόλο: Πίτμπουλ κατασπάραξε αδέσποτο γατάκι (vid)
Η ιδιοκτήτρια φέρεται να εισήλθε σε χώρο όπου υπήρχε σήμανση απαγόρευσης εισόδου σε άτομα με σκυλιά-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες εικόνες θανάτωσης αδέσποτου ζώου που καταγράφηκαν χθες βράδυ, σε κεντρική παιδική χαρά στον Βόλο, όταν ιδιοκτήτρια άφησε το πίτμπουλ της να κατασπαράξει αδέσποτο γατάκι, και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και παιδιών που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του GRTimes, ιδιοκτήτρια πίτμπουλ που εισήλθε παρανόμως σε παιδική χαρά, στην οποία υπάρχει σήμανση για απαγόρευση εισόδου σε άτομα που συνοδεύουν σκυλιά, και άφησε το σκυλί της να κατασπαράξει ένα αδέσποτο γατάκι μπροστά στα έντρομα μάτια της φιλόζωης γυναίκας που το τάιζε καθημερινά και το πρόσεχε.

Η ίδια μάλιστα καταγγέλλουσα και μάρτυρας στο περιστατικό, έσκυψε και ελευθέρωσε από τα δόντια του σκυλιού το άτυχο γατάκι, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία και η υπόθεση να φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Επίσης η αστυνομία συνέλεξε το οπτικό υλικό που απαιτούνταν μετά την καταγγελία από το νεκρό γατάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το GRTimes, στην ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ θα επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ, ωστόσο όπως ανέφεραν περίοικοι στις μαρτυρίες τους, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα παρόμοιο περιστατικό.