Κοκομπλόκο στον «αέρα» έπαθε υποψήφια της «Πλεύσης Ελευθερίας»: Μπέρδεψε την Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον πατέρα της (vid)

Κοκομπλόκο στον «αέρα» έπαθε υποψήφια της «Πλεύσης Ελευθερίας»: Μπέρδεψε την Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον πατέρα της (vid)
Έχασε τα λόγια της η υποψήφια βουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας» Άννα Κοντογιάννη σε τηλεοπτική της εμφάνιση σε τοπικό κανάλι της Μαγνησίας.

η υποψήφια βουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας» Άννα Κοντογιάννη εμφανίστηκε πριν από τις εκλογές σε τοπικό μέσο για να προωθήσει τις θέσεις του κόμματος της. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.. Αφού αρχικά μπέρδεψε την αρχηγό του κόμματο της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον πατέρα της μετά έπαθε ένα μικρό...κοκομπλόκο.

@user2570292155382

♬ πρωτότυπος ήχος - Μάκης Θεοδώρου

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής του Astra tv τη ρώτησε «στο Βόλο τι θα κάνετε; Στην Μαγνησία..» η Άννα Κοντογιάννη απάντησε φανερά αμήχανη κοιτώντας τα χαρτιά της: «Εεε, στη Μαγνησία, ακόμη δεν έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα για την Μαγνησία. Έχουμε ακόμη ένα μήνα. Μπορεί να σας πουν άλλοι που είναι περισσότερα χρόνια με την «Πλεύση Ελευθερίας» και τον κ. Κωνσταντόπουλο» μπερδεύοντας όπως όλα δείχνουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον πατέρα της.

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε «ξέρετε ότι μπορεί να εκλεγείτε βουλευτής» η ίδια απάντησε «όχι δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Σημειώνεται ότι η Άννα Κοντογιάννη ήρθε και πρώτη στους σταυρούς στο Βόλο για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.