Στην «αντεπίθεση» τα μικρά κόμματα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου: Πώς θα κινηθούν Μπογδάνος, Λατινοπούλου, Κασιδιάρης (vid)

Στην «αντεπίθεση» τα μικρά κόμματα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου: Πώς θα κινηθούν Μπογδάνος, Λατινοπούλου, Κασιδιάρης (vid)
Όπως όλα δείχνουν τα δύο κόμματα αλλάζουν όνομα και έμβλημα και κατεβαίνουν ξανά στις εκλογές.

Μία θέση στο Κοινοβούλιο θα διεκδικήσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, που θα γίνουν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, μερικά από τα μικρά κόμματα που κόπηκαν από τον Άρειο Πάγο στη διαδικασία της 21ης Μαΐου.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλούν στο LIVE NEWS και δηλώνουν βέβαιοι ότι θα δώσουν τη μάχη και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο ως ‘’Πατριωτική Δύναμη’’ κατεβαίναμε στις εκλογές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.Το κόμμα που ηγούνται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κόπηκε λόγω ονόματος και συμβόλου, με τον επιχειρηματία να έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

«Πιστεύουμε πως θα πετύχουμε ένα μεγάλο ποσοστό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων και εφόσον το καταφέρουμε τότε με τα ποσοστά μας θα μπορούσαμε να μπούμε στη Βουλή».

Αποφασισμένη να αλλάξει όνομα στο κόμμα της, για να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου, δηλώνει και η πρόεδρος της «Πατρίδας», Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Έχει γίνει όλη η διαδικασία για να αλλάξουμε το όνομα του κόμματος. Το νέο όνομα είναι ‘’Φωνή Λογικής’’ και κατεβαίνουμε κανονικά και μάλιστα πιο δυνατοί» είπε συγκεκριμένα.

Η περίπτωση Κασιδιάρη

Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο καταδικασμένος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, αναμένεται να κάνει γραπτή δήλωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται εισηγήσεις για νέα αίτηση στον Άρειο Πάγο, με στενούς συνεργάτες του ωστόσο να εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την τύχη μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας.