10 ξυριστικές μηχανές ειδικά για τα γένια σου

Newsroom
10 ξυριστικές μηχανές ειδικά για τα γένια σου
Μία καλή μηχανή είναι επένδυση!

Τα γένια σου είναι σοβαρή υπόθεση. Για να τα περιποιηθείς, χρειάζεσαι μία σωστή μηχανή που να μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σου δίνει επιλογές ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις. Από το να τριμάρεις ένα μακρύ μούσι μέχρι να το ξυρίσεις τελείως και να έχεις τέλειο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια θα βρεις 10 ξυριστικές μηχανές που θα "βγάλουν τα λεφτά τους".

xiristiki mixani
Gillette King

Με αιχμηρές λεπίδες μεγάλης διάρκειας η ξυριστική μηχανή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιτευχθεί η ιδανική εμφάνιση. Διαθέτει τρεις εναλλάξιμες χτένες για όλα τα στυλ γενειάδας: για γενειάδα 3 ημερών (1mm), κοντή (3-11mm) και μακριά (13-21mm).

xiristiki mixani2
BRAUN 3000 BT Series 3

Η Ξυριστική Μηχανή BRAUN 3000 BT Series 3 Για Πρόσωπο Μαύρο έχει ό,τι χρειάζεσαι καθώς είναι η ιδανική επιλογή για το πρόσωπό σου! Η καλύτερη θερμοκρασία περιβάλλοντος για τη φόρτιση είναι 5 °C με 35 °C. Μόλις η ξυριστική μηχανή φορτιστεί πλήρως, αποφορτίσεις την με φυσιολογική χρήση. Στην συνέχεια επαναφορτίσεις την πλήρως. Οι επόμενες φορτίσεις θα διαρκέσουν περίπου 1 ώρα. Μία πλήρης φόρτιση παρέχει 45 λεπτά λειτουργίας χωρίς καλώδιο, ανάλογα με το μέγεθος της τρίχας.

xiristiki mixani3
Braun 70-S7200CC Series 7

Ξυριστική μηχανή με νέα κεφαλή 360ᵒ Flex για μέγιστη επαφή ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του προσώπου. Με 3 ευέλικτες λεπίδες και τεχνολογία AutoSense “διαβάζει” και προσαρμόζεται στην πυκνότητα της γενειάδας. Με μπαταρία Li-Ion αυτονομίας 50 λεπτών και 1 ώρα πλήρης φόρτιση. Είναι 100% αδιάβροχη για χρήση Wet&Dry. Περιλαμβάνει: Βάση SmartCare 4σε1, ανταλλακτική κασέτα καθαρισμού για τη βάση SmartCare, εξάρτημα κόπτη ακριβείας, θήκη ταξιδιού, βουρτσάκι καθαρισμού και τροφοδοτικό ρεύματος.

xiristiki mixani4
Philips Shaver Series 5000 S5589/38

Εξοπλισμένη με εξελιγμένη τεχνολογία SkinIQ, η Phillips Shaver Series 5000 S5589/38 ανιχνεύει την πυκνότητα των τριχών και προσαρμόζεται σε αυτή, προσφέροντάς σου τέλεια αποτελέσματα με πανίσχυρο ξύρισμα, που όμως δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα σου, διατηρώντας το απαλό.

xiristiki mixani5
PHILIPS ONEBLADE PRO QP6551/15

Τρίμαρε, διαμόρφωσε και ξύρισε εύκολα οποιοδήποτε σημείο του σώματος! Η επαναστατικής τεχνολογίας Philips OneBlade Pro QP6551/15 για πρόσωπο και σώμα, είναι η ιδανική καθημερινή ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή για απλά και απαιτητικά ξυρίσματα, τριμαρίσματα. Διατηρεί σταθερή επαφή με το δέρμα με τη χρήση της πρωτοποριακής λεπίδας 360 και μπορεί να στραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις για να ταιριάζει στις καμπύλες οποιουδήποτε προσώπου/σώματος. Δίνει τη δυνατότητα είτε για στεγνό, είτε για υγρό ξύρισμα, με ή χωρίς αφρό. Ο σχεδιασμός της επιτρέπει το συνεχή έλεγχο επάνω στο δέρμα. Κόβει και ξυρίζει εύκολα ακόμα και τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές με λιγότερα κοψίματα και περισσότερη άνεση.

xiristiki mixani6
Trimmer BRAUN BT3322

H trimmer ξυριστική μηχανή Braun ΒΤ3322 προσφέρει πιο αιχμηρό, γρήγορο και αποτελεσματικό ξύρισμα σε σύγκριση με τα παλαιότερα μοντέλα της Braun. Επίσης είναι πιο πλατιά, αιχμαλωτίζει και κόβει περισσότερες τρίχες σε κάθε κίνηση. Είναι εργονομική και προσφέρει τον 100% απόλυτο έλεγχο με τη σκάλα ακριβείας 20 ρυθμίσεων μήκους από 0.5 mm έως 10 mm. Είναι κατασκευασμένη από 20% λιγότερα πλαστικά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Η Braun σχεδίασε την απόλυτη εργονομική ξυριστική μηχανή. Η ρυθμιζόμενη κεφαλή της Braun BT3322 σε βοηθά να διατηρείς τα γένια σου όπως εσύ επιθυμείς, από 0.5 έως 10 mm. Μπορείς να δώσεις το σχήμα, το στυλ και τη λεπτομέρεια που επιθυμείς στα γένια, στο μουστάκι, στο πηγούνι.

xiristiki mixani7
Beper 40.742

Σχεδιασμένη να επιτελεί 5 λειτουργίες, δε συγχωρεί καμία τρίχα προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Λειτουργεί ως ξυριστική και κουρευτική μηχανή, τρίμερ για τη μύτη και τα αυτιά, ξυράφι, και κεφαλή ακριβείας. Επιμεληθείτε κάθε σημείο του προσώπου, ενώ με την κεφαλή ακριβείας καθορίστε με λεπτομέρεια τις γραμμές. Αποκτήστε ομοιόμορφο μήκος και διαμορφώστε νέο στυλ εύκολα και γρήγορα μέσα από την άνεση του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή και σε άλλα σημεία, όπου οι τρίχες αφαιρούνται εύκολα, όπως στο λαιμό ή στο στήθος.

xiristiki mixani8
Zilan ZLN1246

Έχετε βαρεθεί κάθε 2 εβδομάδες να τρέχετε στο κομμωτήριο για να τριμάρετε τα μαλλιά σας ή να περιποιηθείτε τα γένια σας; Μη σπαταλάτε άδικα χρόνο και χρήμα! Η νέα κουρευτική μηχανή της Zilan σας δίνει τη δυνατότητα πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα και να αποκτήσετε το look που επιθυμείτε εύκολα και απλά. Η λεπίδα από τιτάνιο σέβεται απόλυτα το δέρμα δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Αποκτήστε ομοιόμορφο μήκος και διαμορφώστε νέο στυλ εύκολα και γρήγορα μέσα από την άνεση του σπιτιού σας. Είναι εξοπλισμένη με 4 χτενάκια διαφορετικού μήκους κοπής: 3,6,9 και 12mm. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή και σε άλλα σημεία, όπου οι τρίχες αφαιρούνται εύκολα, όπως στο λαιμό ή στο στήθος.

xiristiki mixani9
GA.MA GSH-890

Πλήρες κιτ ανδρικής περιποίησης με διαφορετικές κεφαλές για κούρεμα κεφαλής, το σώμα, τρίχες των αφτιών και της μύτης, τα γένια, λεπτομέρειες, και ξυριστική μηχανή, χτένα για τα μαλλιά με ρυθμίσεις: 12,14,16,18 και 20 χιλ, χτένα για τα γένια με ρυθμίσεις: 3,4 και 5 χιλ, χτένα για το σώμα 3,6 και 9 χιλ και παγγελματικές λεπίδες υψηλής ποιότητας για ακρίβεια στην κίνηση στο κόψιμο.

xiristiki mixani11
WAHL Aqua 07061-916

Με τη Wahl Aqua Groom έχεις 2 σε 1: τρίμμερ για όλο το σώμα και ξυριστική μηχανή για εύκολο και βαθύ ξύρισμα. Μπορείς να κάνεις διαμόρφωση περιγράμματος σβέρκου και φαβοριτών, περιποίηση και διαμόρφωση γενειάδας, περιποίηση σώματος ( χέρια, πόδια, στήθος, στομάχι) καθώς και κούρεμα μαλλιών. Επαγγελματικές, αυτοακονιζόμενες λεπίδες από ατσάλι με ανθρακονήματα, για μέγιστο αποτέλεσμα κοπής και διάρκεια στο χρόνο. Εφοδιασμένο με 2 ανταλλακτικές κεφαλές, τρίμμερ και διπλή ξυριστική και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που εξασφαλίζει 90 λεπτά συνεχούς λειτουργίας με μόνο μίας ώρας φόρτιση. Η LED λυχνία σε ενημερώνει πότε το τρίμμερ έχει φορτιστεί πλήρως.