Πυγμάχοι τσακώθηκαν στην Πάτρα και ο ένας έβγαλε όπλο: Τον κυνήγησε ο άλλος και άρχισε να καλεί σε βοήθεια

Πυγμάχοι τσακώθηκαν στην Πάτρα και ο ένας έβγαλε όπλο: Τον κυνήγησε ο άλλος και άρχισε να καλεί σε βοήθεια
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα ανάμεσα σε πυγμάχους, με τον έναν που κατείχε όπλο να είναι εκείνος που άρχισε να τρέχει.

Έμοιαζε με σκηνικό κινουμένων σχεδίων το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας. Δύο πυγμάχοι, ο ένας βετεράνος του αθλήματος κυνηγιόντουσαν.

Ο ένας εκ των δυο μίλησε στην «Πελοπόννησο» και όπως είπε μετέβη στο σημείο, κοντά στο σπίτι του πρώτου, γιατί είχε πληροφορηθεί για διάφορα που έλεγε εις βάρος του.

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν, ο πρώτος όμως είχε όπλο με σφαίρα στη θαλάμη. Όταν ο άλλος πυγμάχος το είδε άρχισε να τον κυνηγά.

Ήταν τέτοια η ένταση, που ο πρώτος πέταξε το όπλο κι άρχισε να τρέχει φωνάζοντας «βοήθεια», καθώς ο πυγμάχος είναι από τους καλύτερους στην Πάτρα.

Όσο έτρεχε, καλούσε στο τηλέφωνο την Αστυνομία. Όντως στο σημείο έφθασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά. Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο και χθες «πέρασαν» από αυτόφωρο.

Ο πυγμάχος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο πρώτος κρατήθηκε στο Τμήμα λόγω της κατοχής όπλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει διαφορές και με προπονητή πυγμαχίας, με τους δύο να βρίσκονται στα δικαστήρια κατόπιν μηνύσεων.