Κλέλια Ρένεση: «Μην απελπίζεστε πουλάκια, μάθαμε ποιοι είμαστε, το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών»

Κλέλια Ρένεση: «Μην απελπίζεστε πουλάκια, μάθαμε ποιοι είμαστε, το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών»
Η ηθοποιός σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα, με ανάρτησή της στα social media.

Η Κλέλια Ρένεση εκφράζει συχνά την γνώμη της μέσω των social media για τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας. Η ηθοποιός σχολίασε με ανάρτησή της και το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά που να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών», έγραψε μεταξύ άλλων.


Συγκεκριμένα η ηθοποιός, ανήρτησε φωτογραφία με το τελικό exit poll γράφοντας: «Μην απελπίζεστε πουλάκια. Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, ο κόσμος που νιώθει πως δεν εκπροσωπείται η φωνή του στη Βουλή, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο, μόνο ν’ ανέβουμε μπορούμε. Απλά τώρα το ξέρουμε και δεν έχουμε αυταπάτες. Καλύτερα χωρίς αυταπάτες κύριοι, παρά με φούμαρα. Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά πού να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Είμαστε μόνοι μας έναντι σε έναν μηχανισμό αδιανόητης σύνθλιψης της οποιασδήποτε μορφής δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού. Όλα στο παζάρι αρκεί να υπάρχει "σχέδιο" και "σταθερότητα".

Ήρθε η ώρα να βρούμε το δικό μας σχέδιο και τη δική μας σταθερότητα σαν απάντηση σ’ αυτό το φαινόμενο. Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε τη χώρα στα νύχια τους. Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί, φταίμε και εμείς. Αφήστε τον θυμό και πάμε σε οργανωτική σκέψη. Όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο αυτό που λέω, ήρθε η εποχή μας. Μη γελάτε, κρατήστε αυτό το ποστ και ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά" έγραψε η ηθοποιός στα social media.🐝💪🎯».