Έκανε για πλάκα τεστ DNA και ανακάλυψε ότι για 12 χρόνια μεγάλωνε το παιδί άλλου πατέρα

Έκανε για πλάκα τεστ DNA και ανακάλυψε ότι για 12 χρόνια μεγάλωνε το παιδί άλλου πατέρα
Σε μπελάδες μπήκε μια οικογένεια στις ΗΠΑ όταν αποφάσισε να κάνει ένα τεστ DNA ρουτίνας.

Μια απίστευτη ανακάλυψη έκανε μια μητέρα στη Γιούτα των ΗΠΑ, 12 χρόνια μετά την γέννηση του παιδιού της. Το μπλέξιμο έγινε όταν η οικογένεια, ο Vanner, η Donna και τα δύο παιδιά Vanner Jr και Tim έκαναν τεστ DNA, χωρίς να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος.

Όταν πήραν τα αποτελέσματα, η μητέρα προς έκπληξη έμαθε ότι ο μικρότερος γιος τους, ήταν από άλλον πατέρα. Η Donna σκέφτηκε ότι πρέπει να είχε γίνει κάποιο λάθος, καθώς το τεστ του Tim έδειξε ότι ο πατέρας του δεν ήταν ο Vanner, αλλά κάποιος άγνωστος.

Λίγο αργότερα η μητέρα διαπίστωσε τι ακριβώς είχε συμβεί. Το μικρό παιδί της οικογένειας, ο Tim είχε συλληφθεί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης και όπως φαίνεται έγινε κάποιο λάθος στη διαδικασία.

Κάποια προβλήματα υγείας είχαν δυσκολέψει το ζευγάρι να συλλάβει δεύτερο παιδί. Έτσι επέλεξαν την εξωσωματική γονιμοποίηση χρησιμοποιώντας τα ωάρια της Donna και το σπέρμα που νόμιζαν ότι ήταν του Vanner.

Όταν γεννήθηκε ο Tim δεν έμοιαζε πολύ με τον πατέρα του και φυσιογνωμικά έφερνε περισσότερο στη μητέρα του. Έτσι δεν σκέφτηκαν ότι ο βιολογικός του πατέρας θα ήταν κάποιος άλλος, μέχρι να έρθει το τεστ DNA.

Γιούτα-dna

Μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, η Donna και ο Vanner φοβήθηκαν ότι ο βιολογικός πατέρας του Tim θα μπορούσε να τους πάρει το παιδί, αλλά έλαβαν νομικές διαβεβαιώσεις ότι θα εξακολουθούσαν να είναι οι γονείς του αγοριού.

Όταν ο Tim έγινε 12 ετών, ο Vanner τον πήγε για παγωτό προκειμένου να του πει την αλήθεια. Ο μικρός είπε ότι ήθελε α μάθει ποιος ήταν ο βιολογικός του πατέρας και μετά από εξετάσεις, κατάφεραν αρχικά να εντοπίσουν την βιολογική του θεία.

Από την θεία κατάφεραν να φτάσουν στον βιολογικό πατέρα, τον Devin, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του είχαν κάνει κι αυτοί εξωσωματική γονιμοποίηση. Στην αρχή ο Devin όταν άκουσε την ιστορία, ήταν δύσπιστος, ωστόσο όταν αποφάσισε να κάνει τεστ DNA αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Τα δύο ζευγάρια συμφώνησαν να μην γίνει δικαστική μάχη για την επιμέλεια του Tim και πως ο Vanner ήταν ο πατέρας του. Παρόλα αυτά οι δύο οικογένειες συναντήθηκαν το 2021 και από τότε διατηρούν φιλικές επαφές.

Τιμ