Ο προβληματισμός του Τσίπρα για τον τελικό της Euroleague: «Δεν πρέπει να κάνουμε δηλώσεις, δεν θα τις δει κανείς» (vid)

Ο προβληματισμός του Τσίπρα για τον τελικό της Euroleague: «Δεν πρέπει να κάνουμε δηλώσεις, δεν θα τις δει κανείς» (vid)
Σε χαλαρή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.

Αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εστιατόριο στον Πειραιά, στην καθιερωμένη συνάντηση την παραμονή των εκλογών.

Σε χαλαρή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο Final Four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.

Έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που «έτρεξαν» μαζί του.

Στη συνομιλία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους πολιτικούς συντάκτες και μετά από ερώτηση του ίδιου, τον ενημέρωσαν, λανθασμένα, ότι ο αυριανός τελικός της Euroleage θα διεξαχθεί στις 9 το βράδυ.

Ωστόσο, ο τελικός, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ θα διεξαχθεί στις 8 το βράδυ της Κυριακής.