Άδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του: «Με βρίζανε, με βρίζανε… σκασμός τώρα, δεν έχουν να πουν τίποτα» (vid)

Άδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του: «Με βρίζανε, με βρίζανε… σκασμός τώρα, δεν έχουν να πουν τίποτα» (vid)
O υπουργός μίλησε στο κοινό του ανεβασμένος σε μια καρέκλα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε χτες (17/5) μπροστά σε κοινό, απαριθμώντας όσα έχουν γίνει κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο υπουργός είχε ανέβει σε μια καρέκλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διπλή ανάπλαση του Βοτανικού και το γήπεδο του ΠΑΟ, τον πληθωρισμό στα τρόφιμα, που η Eurostat τον έβγαλε τον δεύτερο μικρότερο στην Ευρώπη και σε διάφορα άλλα θέματα.

«Και μετά από σχεδόν δυο χρόνια δουλειάς, ανοίγω το email μου και παίρνω από την Digicom, την έγκριση για να φτιάξουμε το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Μετά από 23 χρόνια και αυτό το έχει κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μετά από δυο ώρες περίπου βγαίνει η Eurostat και βγάζει ότι στα τρόφιμα, η Ελλάδα στον πληθωρισμό, είναι η δεύτερη χαμηλότερη σε πληθωρισμό χώρα σε όλα την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με βρίζανε, με βρίζανε, με βρίζανε σκασμός τώρα, δεν έχουν να πουν τίποτα. Περνούν τρεις ώρες και έρχεται χαρτί από την Ουάσινγκτον ότι εγκρίθηκαν χτες το βράδυ 125.000.000 για τα ναυπηγεία Ελευσίνας», είπε αρχικά.

«Κάνω μετά, την πολύ μεγάλη συγκέντρωση που κάναμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, που νομίζω στη Νέα Φιλαδέλφεια τέτοια συγκέντρωση δεν έχει ξαναγίνει. Κατεβαίνω στο Fantasia, ήταν και ο φίλος μου ο Λευτέρης ο Πανταζής και πολλοί καλλιτέχνες, για όλη την βοήθεια που τους έδωσα στην πανδημία, 2000 κόσμος, γεμάτο το μαγαζί, με καλλιτέχνες και κόσμο των νυχτερινών κέντρων να με ευχαριστήσουν γι' αυτά που κάναμε. Γυρίζω στο Μαρούσι, με περίμεναν σ' ένα κέντρο σαν κι αυτό, δεν έπεφτε καρφίτσα και κάνουμε ωραία πολιτική κουβέντα. Ακούστε πώς έκλεισε η βραδιά πριν να έρθω εδώ. Πάω στο Bluesky σε εκπομπή μαζί με τον κύριο Κατρούγκαλο από τον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.