Το «καρφί» της Καινούργιου για Πορτοσάλτε: «Ελπίζω να μη με πάρει πάλι τηλέφωνο για κάτι που είπα» (vid)

Το «καρφί» της Καινούργιου για Πορτοσάλτε: «Ελπίζω να μη με πάρει πάλι τηλέφωνο για κάτι που είπα» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή ένα τηλεφώνημα που είχε λάβει πριν λίγο καιρό από τον Άρη Πορτοσάλτε πέταξε το... καρφί στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Το «καρφί» της στο Άρη Πορτοσάλτε πέταξε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή ένα τηλεφώνημα για παρατήρηση που της είχε κάνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ την περίοδο που είχε γίνει η τραγωδία στα Τέμπη.

Το πρωί της Πέμπτης (18/5) ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε ένα σχόλιο για την Άντζυ Σαμίου στον ΣΚΑΪ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι δικιά μας, ΣΥΡΙΖΑ, όλο και πιο χαμηλά» ανέφερε ο δημοσιογράφος. «Η Μποφίλιου έχει πάει στο βουνό, έχει κάνει αντάρτικο;» συμπλήρωσε.

Λίγο αργότερα η εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στο σχόλιο του Πορτοσάλτε, ανοίγοντας μια μεγάλη συζήτηση.

«Το ότι η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ, καλά κάνει, το έχει εκφράσει και στο Twitter. Της αρέσει πολύ και ο Αλέξης Τσίπρας. Δικαίωμά της και καλά κάνει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αλλά ο κ.Πορτοσάλτε, ελπίζω να μην με πάρει πάλι τηλέφωνο να μου πει για κάτι που είπα κτλ, κτλ», πρόσθεσε η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στο τηλεφώνημα που της είχε κάνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και της είχε κάνει παρατήρηση για το θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.

«Τον έχω αποθηκεύσει; Δεν θυμάμαι; Νομίζω δεν τον αποθήκευσα κιόλας...», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο 01:40