Πρωτοφανής καυγάς στον «αέρα» με Χασαπόπουλο και Θεοδωρόπουλο: «Ήρθατε να δώσετε σόου!» (vid)

Πρωτοφανής καυγάς στον «αέρα» με Χασαπόπουλο και Θεοδωρόπουλο: «Ήρθατε να δώσετε σόου!» (vid)
Μεγάλη ένταση ξέσπασε στο πλατό του Mega ανάμεσα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο με αφορμή την υπόθεση ξυλοδαρμού του 16χρονου στο Μενίδι.

Ένας άνευ προηγουμένου καυγάς ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (18/5) στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ανάμεσα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον δικηγόρο της οικογένειας του 16χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομίληκούς του στο Μενίδι, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

«Έπρεπε να τον πάνε στο ανηλίκων, αυτό καταγγέλλουμε από χθες. Το βίντεο στο οποίο το θύμα είναι ο Λευτέρης, υπήρξαν 3 παιδιά και το βίντεο το έχει δει όλη η Ελλάδα. Γιατί δεν βρήκαν αυτά τα παιδιά σε δύο μέρες όπως έκαναν τότε που γρονθοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη; Είμαι οργισμένος γιατί η κυρία που δηλώνει εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ, είναι εκπρόσωπος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η κ. Δημογλίδου, βγήκε και είπε ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο αστυνομικό τμήμα», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο δικηγόρος προσπάθησε να δώσει πολιτική διάσταση στο θέμα κάτι με το οποίο διαφώνησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Μάλιστα, όταν τον λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Κρικέτος υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

«Κύριε Θεοδωρόπουλε προσπαθείτε να σηκώσετε μια υπόθεση και να της δώσετε άλλη διάσταση. Αφήστε τον κ.Κρικέτο να μιλήσει. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε», είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος λίγο αργότερα σε έξαλλη κατάσταση είπε: «Βάλτε μια άνω τελεία. Ήρθατε για να δώσετε σόου; Ηρεμήστε! Μπορείτε να σταματήσετε; Με ακούτε; Με ακούτε; Έλεος πια!».