Γυμναζόμαστε στο πάρκο ΦΙΞ, παρέα με τη ΦΙΞ Άνευ και το TheCoach.gr!

Newsroom
Γυμναζόμαστε στο πάρκο ΦΙΞ, παρέα με τη ΦΙΞ Άνευ και το TheCoach.gr!
Το πάρκο ΦΙΞ μετατράπηκε στο πρώτο outdoor “Digital Wellness Park” και μας προσκάλεσε να το βιώσουμε!

Η ΦΙΞ Άνευ, η αγαπημένη μπύρα χωρίς αλκοόλ, συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες digital τάσεις, διοργανώνει wellness training sessions, σε συνεργασία με την πλατφόρμα TheCoach.gr, στο πάρκο ΦΙΞ.

Στον πολύτιμο πνεύμονα πρασίνου, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Καυτατζόγλου, στα Πατήσια πραγματοποιήθηκε στις 27/4 ένα μεγάλο wellness training event, ανοιχτό για το κοινό! Οι εξειδικευμένοι coaches του TheCoach.gr μας υποδέχτηκαν και όλοι μαζί συμμετείχαμε σε διασκεδαστικά pilates, yoga, fitness και dancer size sessions, κάτω από τον αττικό ουρανό, ενώ στο τέλος, απολαύσαμε την αγαπημένη μας ΦΙΞ Άνευ!

Τα συγκεκριμένα training sessions εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας της ΦΙΞ Άνευ με την πρωτοποριακή digital πλατφόρμα του TheCoach.gr, που διαθέτει 100% ελληνικό περιεχόμενο και εκατοντάδες βίντεο on demand με προπονήσεις για κάθε προτίμηση!

Το πάρκο ΦΙΞ που ανέπλασε η ΦΙΞ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και το Athens Partnership μεταμορφώνεται στο πρώτο outdoor “Digital Wellness Park”, και «πρωταγωνιστεί» σε επιλεγμένα βίντεο του TheCoach.gr, τα οποία οι συνδρομητές στη συνέχεια, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντός της πλατφόρμας και να γυμναστούν οπουδήποτε και οποτεδήποτε επιθυμούν!

Η ΦΙΞ Άνευ διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση μπύρας, που μόνο η ζυθογνωσία ΦΙΞ μπορεί να προσφέρει, αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, μόνο με 14 θερμίδες ανά 100ml! Μια δροσιστική επιλογή μετά την προπόνηση ή κατά το διάλειμμα στη δουλειά, που ταιριάζει ιδανικά με σαλάτες και σνακ, για τις μικρές ή τις μεγάλες παρέες, για μέσα ή έξω από το σπίτι, για μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ.

Η Senior Brand Manager της ΦΙΞ, Τάρα Δημητριάδη, δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά μας που το πάρκο ΦΙΞ μπαίνει φέτος σε μια «νέα εποχή» και είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό τόσο στην physical όσο και στη digital πραγματικότητα. Με όχημα τη ΦΙΞ Άνευ, στοχεύουμε μέσα από τη συνεργασία μας με το TheCoach.gr να επεκτείνουμε τις δράσεις μας στο πάρκο ΦΙΞ, εμπλουτίζοντας τις εναλλακτικές των επισκεπτών του, ώστε να το γνωρίσουν και να το αξιοποιήσουν όσο περισσότερο γίνεται!»