Μάνεσης για ΑΕΚ: «Πρωταθλήτρια σήμερα στο νεόδμητο κόσμημα, νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα ήθελαν ένα τέτοιο γήπεδο» (vid)

Μάνεσης για ΑΕΚ: «Πρωταθλήτρια σήμερα στο νεόδμητο κόσμημα, νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα ήθελαν ένα τέτοιο γήπεδο» (vid)
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ «πλημμύρισαν» την «Opap Arena» το βράδυ του Σαββάτου (13/5).

Η ΑΕΚ -όπως όλα δείχνουν- σε λίγες ώρες θα στεφθεί πρωταθλήτρια στο νέο της γήπεδο, την «Opap Arena».

Οι οπαδοί της Ένωσης έχουν ξεκινήσει να γιορτάζουν από χθες (13/5) κατακλύζοντας τη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού η ΑΕΚ μετά από 29 χρόνια θα σηκώσει το τρόπαιο στην έδρα της, στο δικό της γήπεδο, στα μέρη της.

Ο Νίκος Μάνεσης, στην εκπομπή του έδειξε πλάνα από το πάρτι που έχει στηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανέφερε πως η ΑΕΚ θα στεφθεί πρωταθλήτρια, αλλά τυπικά θέλει έναν βαθμό.

Συγκεκριμένα, αν και μπέρδεψε τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Βόλο τον οποίο υποδέχεται σήμερα η ΑΕΚ στην «Opap Arena» ανέφερε πως το γήπεδό της είναι καταπληκτικό.

«Έχετε πλάνα να δείξουμε τι έγινε χθες το βράδυ στην "Αγιά Σοφιά", το γήπεδο της ΑΕΚ. Από χθες το βράδυ είναι μαζεμένοι οι ΑΕΚτζήδες, σήμερα η ΑΕΚ στέφεται πρωταθλήτρια. Για το τυπικό πρέπει να κερδίσει -χωρίς να τον υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου- πρέπει να τον νικήσει. Οι πανηγυρισμοί έχουν ξεκινήσει από χτες. Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που λέει "παιδιά, δεν υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα που θα πάρει η ΑΕΚ στην "Αγιά Σοφιά", σ' αυτό το καταπληκτικό γήπεδο», τόνισε.

Στην συνέχεια έγινε ζωντανή σύνδεση από το γήπεδο, όπου ΑΕΚτζήδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της γης είναι ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε: «Εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚ, στην "Αγιά Σοφιά", σήμερα ο τελευταίος αγώνας με τον Βόλο. Ζήτημα χρόνου για την στέψη της ΑΕΚ, πρωταθλήτρια στο νεόδμητο κόσμημα. Γιατί παιδιά, όποια ομάδα και να υποστηρίζεις, το γήπεδο της Φιλαδέλφειας είναι ένα κόσμημα».