Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου: «Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες στο Τελ Αβίβ, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου» (vid)

Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου: «Δεχθήκαμε επίθεση με ρουκέτες στο Τελ Αβίβ, δεν είπα κάτι για να μην τρομάξει η κόρη μου» (vid)
Μια σοκαριστική εμπειρία βίωσε η Σοφία Μουτίδου, η οποία βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στο Ισραήλ για ταξίδι αναψυχής.

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σοκαριστική περιπέτεια που έζησε στο Ισραήλ όπου βρέθηκε πριν μερικές μέρες.

Η ηθοποιός όπως είπε βίωσε τις επιθέσεις με ρουκέτες που έγιναν μέσα στην εβδομάδα στο Τελ Αβίβ και την κατάσταση συναγερμού στην οποία περιήλθε η πόλη.

«Τη Δευτέρα θα σας κάνω ένα βίντεο για την εμπειρία μου στο Ισραήλ, στην οποία υπήρξε και ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Όσο ήμουν στο Τελ Αβίβ, η πόλη δέχθηκε επιθέσεις με ρουκέτες. Ήμουν εκεί, έζησα αυτή την τρομερή κατάσταση με το καταφύγιο, τις σειρήνες, τις ανακοινώσεις, τον φόβο», αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου.

«Δεν είπα τίποτα στα stories μου, γιατί δεν είχα ενημερώσει ακόμα την κόρη μου και δεν ήθελα να τρομάξει πριν της το πω από κοντά αναλυτικά», ανέφερε η ηθοποιός.

«Μέχρι τη Δευτέρα, που θα κάνω το βίντεο, το μόνο που προτείνω είναι να απολαύσουμε κάτι πάρα πολύ αυτονόητο: την ειρήνη», είπε κλείνοντας το βίντεο η Σοφία Μουτίδου, στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Στα 51 μου έζησα κάτι πολύ τραγικό, το απεύχομαι».