Νέα καταγγελία για bullying στο Αρσάκειο: Την αποκάλεσαν «γουρούνα» και της έδειξαν τα γεννητικά τους όργανα

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα καταγγελία για bullying στο Αρσάκειο: Την αποκάλεσαν «γουρούνα» και της έδειξαν τα γεννητικά τους όργανα
Μία νέα καταγγελία για bullying στο Αρσάκειο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα αυτή τη φορά μια καθηγήτρια

Μία νέα καταγγελία για bullying στο Αρσάκειο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ένα από τα εμπλεκόμενα παιδιά στο περιστατικό με την πετονιά, όπου πέντε μαθητές έδεσαν σφιχτά συμμαθητή τους στον λαιμό, φέρεται να έκανε bullying σε καθηγήτρια.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο γονιός, τον οποίο επικαλείται η «Καθημερινή», χθες το μεσημέρι, το τμήμα του 15χρονου και των φερόμενων ως δραστών, άλλαζε αίθουσα για να παρακολουθήσει το επόμενο μάθημα.

Εκείνη την ώρα, η καθηγήτρια - από άλλο τμήμα - βγήκε από την αίθουσά της για να κάνει παρατήρηση στους μαθητές για την πολλή φασαρία. Τότε, ένας από τους φερόμενους ως δράστες που συμμετείχαν στο περιστατικό bullying ενάντια στον 15χρονο, έκανε μια άσεμνη χειρονομία στην καθηγήτρια, δείχνοντας της τα γεννητικά του όργανα.

Στη συνέχεια - σύμφωνα με την καταγγελία - την εξύβρισε αποκαλώντας την «γουρούνα», «χοντρή» και «φάλαινα». Έπειτα, ο μαθητής συνέχισε, χτυπώντας δυνατά την πόρτα της τάξης της συγκεκριμένης καθηγήτριας, αναβοσβήνοντας παράλληλα, τα φώτα στον διάδρομο έξω από την αίθουσα. Στο σημείο έσπευσε μέλος της διεύθυνσης τoυ σχολείου, που απομάκρυνε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο γραφείο των καθηγητών.

Την ίδια στιγμή, πατέρας μαθητή που βρίσκεται στο ίδιο τμήμα με τον 15χρονο υποστηρίζει πως η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση αλλά ο ανήλικος δεν την εξύβρισε. Ο ίδιος, αναφερόμενος και στο αρχικό περιστατικό με την πετονιά, υποστήριξε ότι ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι ανάμεσα στους μαθητές όλης της τάξης και δεν πήρε τον χαρακτήρα που παρουσιάζει η οικογένεια του 15χρονου, σημειώνοντας πως η μητέρα του θύματος τραβάει το περιστατικό «από τα μαλλιά».

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε την αποβολή των μαθητών που «πρωταγωνίστησαν» στο βίαιο περιστατικό ενάντια στον συμμαθητή τους, αλλά το θέμα φαίνεται να έχει «σκαλώσει», με την απόφαση να μην έχει υιοθετεί και αποφασιστεί ακόμα.