Θρίλερ με τον θάνατο 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα: Οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου

Θρίλερ με τον θάνατο 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα: Οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σοκ και ανείπωτη θλίψη. Μια σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα που εξελίχθηκε σε τραγωδία. Η μαθήτρια της πρώτης λυκείου, είχε όνειρα, όμως το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα.

Χθες, πρώτο βράδυ της εκδρομής, τα παιδιά βγήκαν σε ένα κέντρο διασκέδασης. Το 15χρονο κορίτσι ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στους έντρομους συμμαθητές της.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν τα παιδιά διασκεδάζανε και ξαφνικά εκεί κατέρρευσε το κορίτσι, υπήρχε γιατρός μέσα στο μαγαζί, προσπάθησε το ανάνηψε 2-3 φορές αλλά δεν μπόρεσε , καλέσαμε ασθενοφόρο ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο, έπαθε πάλι επεισόδιο μέσα στο ασθενοφόρο και το πήγαμε στο νοσοκομείο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε αμέσως στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Όμως τα ξημερώματα υπέστη ανακοπή.

Ο Κωσταντίνος Γρηγορίου, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ανέφερε: «Παρά το γεγονός ότι επί δύο ώρες και ο επεμβατικός καρδιολόγος και ο αναισθησιολόγος και οι άλλοι γιατροί έκαναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, δεν απέδωσε και δυστυχώς κατέληξε το παιδί».

Μία και τέταρτο η 15χρονη μαθήτρια έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, επί δυο ώρες οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η εκδρομή που κατέληξε σε τραγωδία

Γεμάτοι χαρά και ανυπομονησία οι μαθητές της πρώτης λυκείου ξεκίνησαν τη σχολική εκδρομή από εδώ στο Βύρωνα για τα Τρίκαλα, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει την τραγωδία που θα εξελισσόταν.

Ο Αλεξάτος Χαράλαμπος, διευθυντής 5ου λυκείου Βύρωνα δήλωσε: «Τα παιδιά έφυγαν χτες, Κατά τη μία η ώρα εκεί που βρισκόντουσαν σε βραδινή έξοδο, αισθάνθηκε αδιαθεσία ένα κοριτσάκι, η Ιωάννα, δυστυχώς».

Σε κατάσταση σοκ οι συμμαθητές πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα και σήμερα επέστρεψαν στους γονείς τους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανέφερε: «Eίναι σε κατάσταση σοκ, έχουν πάει ψυχολόγοι εκεί στο ξενοδοχείο που είναι τα παιδιά, υπάρχουν κάποια διαδικαστικά , δένουν κάποιες καταθέσεις».

«Ένα καλό παιδί και μια καλή μαθήτρια που την αγαπούσαν όλοι και οι καθηγητές και οι μαθητές», υπογράμμισε ο διευθυντής του 5ου λυκείου Βύρωνα .

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που ήδη διατάχτηκε.