Σοκ στα Τρίκαλα: 15χρονη πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζε

Σοκ στα Τρίκαλα: 15χρονη πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζε
Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή μια 15χρονη μαθήτρια που διασκέδαζε, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων. 

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων και όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Trikalanews.gr, μια 15χρονη μαθήτρια, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης των Τρικάλων. Το συμβάν έγινε περίπου στη 1 το βράδυ του Σαββάτου (5/5).

Η άτυχη μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της με τους οποίους είχε πάει στα Τρίκαλα σχολική εκδρομή. Κάποια στιγμή το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη.

Κεραμέως: Η τραγική απώλεια μαθήτριας μάς γεμίζει θλίψη και οδύνη

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τη 15χρονη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της.

Φίλης: Λυπούμαστε βαθιά

«Συγκλονίζει ο θάνατος της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια εκδρομής του σχολείου της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης, και προσθέτει:

«Το γεγονός ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο το νεαρό κορίτσι πέρασε από τη χαρά της διασκέδασης με τους συμμαθητές της στην ανυπαρξία, μας κάνει να λυπούμαστε ακόμη πιο βαθιά. Πληροφορηθήκαμε το μεγάλο αγώνα των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση για τα αίτια του θανάτου της. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Κουράγιο!».