Ο σεφ του Λευκού Οίκου είναι υπερτούμπανο: Κόβει τα μανίκια της στολής του για να χωρέσουν τα μπράτσα του (vid)

Ο σεφ του Λευκού Οίκου είναι υπερτούμπανο: Κόβει τα μανίκια της στολής του για να χωρέσουν τα μπράτσα του (vid)
Όσοι συναντούν τον Andre Rush στον Λευκό Οίκο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι σεφ.

Ο Andre Rush είναι βετεράνος του αμερικανικού στρατού και πλέον διάσημος σεφ που εργάζεται στον Λευκό Οίκο και έχει μαγειρέψει για τέσσερις προέδρους της χώρας του, κατά την διάρκεια της θητείας του.

Εντάχθηκε στον αμερικανικό στρατό μετά το γυμνάσιο και το 1994 έγινε μάγειρας, μαθαίνοντας δεξιότητες όπως για παράδειγμα η γλυπτική σοκολάτας. Η μαγειρική ήταν το χόμπι που είχε κληρονομήσει από τη μητέρα του.

Το 1997 ο Ρας κατάφερε να γίνει μάγειρας στον Λευκό Οίκο, ετοιμάζοντας φαγητό για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος όπως είπε «έτρωγε πολύ υγιεινά». Συνέχισε να κάνει το ίδιο και με τους Τζορτζ Μπους, Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια των χρόνων τους στον Λευκό Οίκο, με τον καθένα από αυτούς να έχει διαφορετικές διατροφικές συνήθειες.

Το 2018 ο Ρας έγινε δημοφιλής όταν φωτογραφήθηκε να μαγειρεύει για το ιφτάρ του Λευκού Οίκου, ένα γεύμα που τρώνε οι μουσουλμάνοι για να σπάσουν τη νηστεία τους κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Οι καλεσμένοι δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους πάνω από το σώμα του Ρας και συγκεκριμένα τους τεράστιους δικέφαλούς του, οι οποίοι έχουν περίμετρο 61 εκατοστά. Η εικόνα του πυροδότησε ένα ολόκληρο κύμα ενδιαφέροντος για το ποιος ήταν ο Ρας και ο ίδιος είχε πει στο Men's Health ότι λάμβανε «εκατοντάδες email, μηνύματα και κλήσεις».

Ωστόσο, τα μπράτσα του Ρας εκτός από το ότι τον έκαναν αρκετά δημοφιλή, του δημιουργούσαν μερικά προβλήματα κατά την διάρκεια της μαγειρικής του θητείας, αφού έπρεπε να κόβει τα μανίκια από τα πουκάμισα που φοράνε οι σεφ.

Ο Ρας απέκτησε αυτό το σώμα με αρκετή γυμναστική, αλλά και απαιτητική διατροφή που περιελάμβανε 14 βραστά αυγά κάθε πρωί (δύο από αυτά ολόκληρα και τα άλλα μόνο τα ασπράδια), ένα ρόφημα φυστικοβούτυρου με σκόνη πρωτεΐνης, ανάμεικτη κινόα και γάλα χωρίς λιπαρά.

Στη συνέχεια ακολουθεί ελληνικό γιαούρτι, πλιγούρι βρώμης και άπαχη γαλοπούλα, τα οποία παίρνει στο γυμναστήριο για να τα φάει. Το απόγευμα τρώει τέσσερα ολόκληρα ψητά κοτόπουλα, κάτι που στην πραγματικότητα ακούγεται μάλλον εξαντλητικό.

Το καλύτερο το κρατήσει για το τέλος. Εκτός από την παραπάνω διατροφή, ο Ρας όπως έχει αποκαλύψει, διατηρεί τα δικέφαλά του κάνοντας κάθε μέρα 2.222 πους-απς.