Το όνειρο που έγινε εφιάλτης: Αγόρασε σπίτι και ανακάλυψε φίδια μέσα στους τοίχους (vid)

Το όνειρο που έγινε εφιάλτης: Αγόρασε σπίτι και ανακάλυψε φίδια μέσα στους τοίχους (vid)
Μια γυναίκα στις ΗΠΑ είδε το σπίτι των ονείρων της να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Σκηνικό από ταινία τρόμου έζησε μια γυναίκα στο Κολοράντο των ΗΠΑ, όταν έκανε μια φρικιαστική ανακάλυψη στο σπίτι που είχε αγοράσει.

Η 42χρονη Amber Hall έκανε το όνειρό της πραγματικότητα όταν πήρε τα κλειδιά του νέου σπιτιού που είχε αγοράσει στο Κολοράντο. Γρήγορα όμως το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ανακάλυψε ότι μέσα στους τοίχους υπήρχαν φωλιές φιδιών.

«Προσπαθούσα να ξεπακετάρω και ο σκύλος μου άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Πήγα να δω τι κοιτούσε. Νόμιζα ότι ήταν αράχνη ή κάτι παρόμοιο μέσα σε δύο τρύπες που είχε ο τοίχος. Τότε είδα να βγαίνουν φίδια και με έπιασε πανικός», διηγήθηκε η 42χρονη.

Τα φίδια ήταν τεράστια και είχαν κουλουριαστεί μέσα στους τοίχους. Συνολικά η Amber εντόπισε 10 μεγάλα φίδια, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιθανό να κρύβονται κι άλλα μέσα στους τοίχους.

«Δεν μπορώ να ξεπακετάρω τίποτα από τα πράγματά μου γιατί φοβάμαι ότι μπορεί μέσα στις κούτες να έχουν μπει τα φίδια», είπε η 42χρονη η οποία θα πρέπει να ξοδέψει 1.000 δολάρια για να φέρει ειδικό συνεργείο που θα απομακρύνει τα φίδια.