Συνελήφθη ο Σέρβος μακελάρης: Γιος αξιωματικού, βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του (vid)

Συνελήφθη ο Σέρβος μακελάρης: Γιος αξιωματικού, βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του (vid)
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο μακελάρης της Σερβίας που σκόρπισε τον θάνατο.

Συνελήφθη από την αστυνομία της Σερβίας, ο 21χρονος, ο οποίος φέρεται να διέπραξε αλλεπάλληλες επιθέσεις χρησιμοποιώντας αυτόματο τουφέκι σε χωριά της χώρας το βράδυ της Πέμπτης (4/5), με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 15.

Πρόκειται για τον Ούρος Μπλάζιτς, γιο αξιωματικού του στρατού της Σερβίας που υπηρετεί στο Βελιγράδι. Όπως αναφέρεται σε σερβικά ΜΜΕ, ο Μπλάζιτς είχε ένα καυγά με φίλους σε μια αυλή σχολείου στο χωριό Ντούμπονα στην περιοχή του Βελιγραδίου.

Ο 21χρονος έφυγε από το σημείο, πγε σπίτι του, αλλά δεν ηρέμησε. Είχε χάσει τελείως τον έλεγχο. Πήρε ένα καλάσνικοφ, επέστρεψε στο σχολείο και από τη Mercedes του άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώτος νεκρός ήταν ένας αστυνομικός που προσπάθησε να τον σταματήσει. Στη συνέχεια πήγε στο χωριό Σέπσιν και στο Μάλο Όρασγε, όπου συνέχισε να σπέρνει τον όλεθρο. Σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ, μόλις ο πατέρας του έμαθε το τι έκανε ο γιος του, κατέρρευσε από το σοκ.

Αμέσως μετά το μακελειό η αστυνομία έστησε τεράστια επιχείρηση για την σύλληψη του 21χρονου μακελάρη. Πληροφορίες ανέφεραν ότι εντοπίστηκε και περικυκλώθηκε από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς της Σερβίας.