«Βρείτε αποδείξεις κι ελάτε να με κλείσετε μέσα» λέει ο ιδιοκτήτης που τον κατηγορούν ότι βάζει το πίτμπουλ του να σκοτώνει γάτες (vid)

«Βρείτε αποδείξεις κι ελάτε να με κλείσετε μέσα» λέει ο ιδιοκτήτης που τον κατηγορούν ότι βάζει το πίτμπουλ του να σκοτώνει γάτες (vid)
Στα social media κυκλοφορεί η παρακάτω φωτογραφία του σκύλου με τον ιδιοκτήτη του, με έναν άνδρα να λέει πως αναγνωρίζει αυτόν τον άνθρωπο και ισχυρίζεται πως έχει εκπαιδεύσει το ζώο για να σκοτώνει γάτες.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τον άνδρα στον Βύρωνα, του οποίου το πίτμπουλ σκοτώνει γάτες, έπειτα από παρότρυνσή του.

Στα social media κυκλοφορεί η παρακάτω φωτογραφία του σκύλου με τον ιδιοκτήτη του, με έναν άνδρα να λέει πως αναγνωρίζει αυτόν τον άνθρωπο και ισχυρίζεται πως έχει εκπαιδεύσει το ζώο για να σκοτώνει γάτες.

«Αράζαμε στην Καισαριανή στο σκοπευτήριο συγκεκριμένα, σε ένα πάρκο και βγάζαμε μαζί τον σκύλο. Ο κύριος έχει διαπράξει αυτά τα πράγματα. Ήμουν μπροστά όταν τον εκπαίδευε για αυτά τα πράγματα με τις γάτες. Είχε πάρει 2-3 γάτες μέσα στο σπίτι που έμενε στον Βύρωνα και εκπαίδευε μπροστά τον σκύλο του να κάνει αυτές τις πράξεις που έχει κάνει με τα γατιά» κατήγγειλε στο Mega.

Στη συνέχεια, μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Καρπενήσι καταγγέλλει ότι ο συγκεκριμένος σκύλος της όρμησε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να σπάσει το χέρι της.

«Όρμησε το σκυλί επάνω μου βράδυ, γύρναγα από την πλατεία στο σπίτι μου. Με πέταξε κάτω και γέλαγε και έσπασα το χέρι μου και πήγα στο νοσοκομείο. Τρεις μήνες με το χέρι μου σπασμένο. Αυτό το σκυλί έχει γίνει το φόβητρο του χωριού. Έχει ρίξει ανθρώπους, σπάσανε χέρια, σπάσανε πόδια, τους έχουν πάει στο νοσοκομείο» περιγράφει η ίδια.

«Είχα βγάλει το σκυλάκι μου εγώ βόλτα έξω και ξαφνικά έρχεται αυτό το πίτμπουλ μόνο του, ασυνόδευτο, χωρίς λουρί, χωρίς τίποτα. Το είχε αφήσει τώρα αυτός; Του έφυγε; Δεν μπορώ να το ξέρω. Ήταν και γείτονάς μου τότε. Και ορμάει στον σκύλο μου, τον δαγκώνει, τον τίναζε στον αέρα, τον πέταξε κάτω, μετά δάγκωσε εμένα στα δύο μου δάχτυλα στο αριστερό χέρι, αιμορραγίες, αίματα κλπ. Και καταλήξαμε στα νοσοκομεία» δήλωσε.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Απριλίου του 2022 και ο ιδιοκτήτης του μικρόσωμου σκύλου προσπάθησε να τον τραβήξει για να τον σώσει, όμως το πίτμπουλ δάγκωσε και εκείνον με μανία στα δάχτυλα του αριστερού χεριού του.

«Κάποια στιγμή τον είχε βάλει κάτω για να τον αποτελειώσει, τον έχει ακίνητο στο πεζοδρόμιο και την ώρα που πάω να τον βουτήξω εγώ να τον πάρω στην αγκαλιά μου τον δικό μου για να φύγουμε, είναι μικρό το δικό μου το σκυλάκι και μόλις το παίρνω αγκαλιά να φύγουμε τον αφήνει και δαγκώνει εμένα στα δύο μου δάχτυλα» περιγράφει ο καταγγέλλων.

Το σκυλάκι νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες σε κλινική, με τον ιδιοκτήτη του να μεταφέρεται στον Ερυθρό Σταυρό για τα τραύματα στο χέρι. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ξέρει πολύ καλά τόσο τον άνδρα της φωτογραφίας, όσο και το πίτμπουλ του, ενώ προέβη σε μήνυση εις βάρος του, την επόμενη ημέρα της επίθεσης.

«Βρείτε αποδείξεις και ελάτε να με κλείσετε μέσα»

Για τα όσα του καταλογίζουν μίλησε στην ίδια εκπομπή ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη

«Εγώ το μόνο που έχω να δεχτώ σε όλη αυτήν την ιστορία είναι η γατούλα της κυρίας στο πάρκο της Αναλήψεως. Τα υπόλοιπα δεν ακούω κουβέντα, δεν με ενδιαφέρουν και θα πάω νομικά με όλους» είχε δηλώσει χθες. «Όσοι με κατηγορείτε και όσοι τα λέτε όλα αυτά βρείτε μου αποδείξεις, στοιχεία και ελάτε να με κλείσετε μέσα. Είμαι εδώ και σας περιμένω όλους» πρόσθεσε.