Πατέρας στο Ίλιον είχε βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο και κατέγραφε την σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά του

Πατέρας στο Ίλιον είχε βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο και κατέγραφε την σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά του
Ένας 49χρονος είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού του και κατέγραφε γυμνή τη σύζυγό, την 15χρονη κόρη και τον 16χρονο γιο του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής μετά από μία καταγγελία για έναν 49χρονο άντρα ο οποίος φέρεται να είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού του και να κατέγραφε γυμνούς την σύζυγό του, την 15χρονη κόρη του και τον 16χρονο γιο του, με τις περισσότερες φωτογραφίες να αφορούν στην 15χρονη κόρη του.

Αντιμέτωπη με αυτό το γεγονός ήρθε τυχαία η σύζυγος του δράστη, η οποία αναζητούσε κάτι φωτογραφίες των παιδιών τους στο κινητό του και ξαφνικά έπεσε πάνω σε έναν φάκελο με δεκάδες φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί από το μπάνιο τους και από κρυφή, όπως αποδείχτηκε, κάμερα που ο ίδιος είχε τοποθετήσει.

Οι πιο πολλές φωτογραφίες που είχαν αποθηκευτεί αφορούσαν στην 15χρονη κόρη τους, με μπουρνούζι, εσώρουχα ή εντελώς γυμνή. Η γυναίκα τράβηξε και έσωσε όσες φωτογραφίες μπόρεσε και πήγε αμέσως το πρωί της Τετάρτης (3/5) στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου όπου κατήγγειλε τον σύζυγό της και παρέδωσε τα πειστήρια.

Στη συνέχεια τον κάλεσε στο τηλέφωνο να πάει στο σπίτι, να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει και όταν εκείνος πήγε, μπήκε στο μπάνιο και ξήλωσε την κάμερα, ενώ στην συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι.