Κοιμόταν για δύο χρόνια στο πάτωμα λόγω της ενοχλητικής του γειτόνισσας

Κοιμόταν για δύο χρόνια στο πάτωμα λόγω της ενοχλητικής του γειτόνισσας
Ένας Βρετανός ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να κοιμηθεί για δύο χρόνια στο πάτωμα του σαλονιού εξαιτίας της γειτόνισσας.

Στα δικαστήρια κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο γείτονες στην Αγγλία. Ο Ντομινίκ ισχυρίζεται ότι για δύο χρόνια κοιμόταν στο πάτωμα του σαλονιού εξαιτίας της γειτόνισσάς του, Χέδερ.

Ενώ τα πράγματα μεταξύ τους έμοιαζαν ιδανικά, οι σχέσεις τους χάλασαν όταν η Χέδερ άρχισε να βάζει μουσική στη διαπασών. Η ζωή του 57χρονου γείτονά της αλλά και της οικογένειάς του έγινε «κόλαση».

Μάλιστα, η κατάσταση ήταν τόσο ανυπόφορη που ο Ντομινίκ αναγκάστηκε να πάρει ένα στρώμα και να κοιμάται στο πάτωμα του σαλονιού, για να αποφύγει τον θόρυβο. Η διαμάχη τους έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, με τον 57χρονο να ζητά να απογορευθεί στην Χέδερ να κάνει θόρυβο και να τον αποζημιώσει με 30.000 λίρες.

Κατά την ακρόαση, ο Ντομινίκ είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η γειτόνισσά τους κατηγόρησε την οικογένειά του για άσχημες μυρωδιές που έβγαιναν από το διαμέρισμά τους και την ενοχλούσαν. «Αν δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ, δεν θα κοιμηθείς ούτε εσύ», φέρεται να του λέει σε βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο.

«Η μουσική έπαιζε ασταμάτητα 48 ώρες και το έκανε για εκδίκηση. Ισχυριζόταν ότι έβγαιναν μυρωδιές από το σπίτι μας και δεν μπορούσαμε να την πείσουμε για το αντίθετο. Μας έχει καταστρέψει. Θέλουμε μια ήρεμη ζωή», με την Χέδερ από την πλευρά της να αρνείται κατηγορηματικά ότι έβαζε δυνατά μουσική.