Στις 20:00 οι αποφάσεις του ΑΠ για τις εκλογές: Τι θα γίνει με Κασιδιάρη, Κανελλόπουλο

Στις 20:00 οι αποφάσεις του ΑΠ για τις εκλογές: Τι θα γίνει με Κασιδιάρη, Κανελλόπουλο
Στις 20:00 αποφασίζεται το εάν θα συμμετάσχει στις εκλογές 2023 το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της, ο Άρειος Πάγος αποφασίζει για την κάθοδο ή όχι του κόμματος Κασιδιάρη.

Ο Άρειος Πάγος θα εξετάσει ποια είναι η φυσική και πραγματική ηγεσία ακόμα και αν ο Κασιδιάρης δεν εμφανίζεται ως φυσικός αρχηγός, αλλά κινεί τα νήματα ακόμα και αν κοπεί όμως να προσφύγει στο Εκλογοδικείο ενώ στο μικροσκόπιο των δικαστών θα μπει και το «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει τον έλεγχο νομιμότητας το κομμα Κασιδιαρη με βάση και τη νέα τροπολογία που ψηφίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη Βουλή.

Το κόμμα Κασιδιάρη λίγο πριν την δικαστική απόφαση επιτίθεται εκ νέου στην Δικαιοσύνη επιχειρώντας να την επηρεάσει και να περάσει το δικό του.

Αίσθηση την ίδια ώρα προκαλεί η στάση του Γιάνη Βαρουφάκη που τάχθηκε κατά της απαγόρευσης συμμετοχής του κόμματος Έλληνες.

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σκληρές κατηγορίες εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάννη Βαρουφάκη. «Τσίπρας και Βαρουφάκης ψαρεύουν ψήφους από το κόμμα Κασιδιάρη», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.