Χτύπησαν με γρύλο πατέρα και γιο στην Θεσσαλονίκη επειδή...άργησαν να ξεπαρκάρουν (vid)

Χτύπησαν με γρύλο πατέρα και γιο στην Θεσσαλονίκη επειδή...άργησαν να ξεπαρκάρουν (vid)
Στο νοσοκομείο πατέρας και γιος μετά από επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην περιοχή του Κεδρηνού Λόφου.

Εξαιρετικά βίαιο το επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή του Κεδρηνού Λόφου, με αφορμή το… μποτιλιάρισμα που επικρατούσε στον δρόμο και τη βιασύνη ενός οδηγού.

Δύο άνδρες και μία γυναίκα σύμφωνα με τo GRTimes.gr, επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν πατέρα και έναν γιο ύστερα από επεισόδιο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Όχι στην Άνω Πόλη.

Όλα φέρονται να ξεκίνησαν από την βιασύνη των τριών να διασχίσουν με το αυτοκίνητό τους, τον δρόμο στον οποίο περίπου στις 6μμ επικρατούσε μποτιλιάρισμα.

Οι δράστες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άρχισαν να επιτίθενται φραστικά σε οδηγό προπορευόμενου οχήματος ο οποίος προσπαθούσε να παρκάρει.

Με τη χρήση ενός γρύλου και ενός ακόμη μεταλλικού αντικειμένου προκάλεσαν αρχικά φθορές στο όχημα του έτερου οδηγού ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν στον ίδιο και στον γιο του που πήγε να τον βοηθήσει.

Ειδικά ο πατέρας φέρεται να δέχτηκε και χτυπήματα στο κεφάλι και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα βλέμματα περαστικών και άλλων οδηγών.

Οι τρεις δράστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και προσπάθησαν να διαφύγουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, η αστυνομία που ενημερώθηκε για το περιστατικό και άρχισε αμέσως τις αναζητήσεις, κατάφερε πολύ γρήγορα να εντοπίσει το όχημα τους και να το ακινητοποιήσει προσαγάγοντας τους φερόμενους ως δράστες και μεταφέροντας στους στο ΑΤ Νεάπολης Συκεών.

Ο δε πατέρας και γιος, παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε φτάσει στο σημείο και διακομίστηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.