Οι εκτελεστές του Γιώργου Kαραϊβάζ είχαν δολοφονήσει πυγμάχο στο Γαλάτσι (vid)

Οι εκτελεστές του Γιώργου Kαραϊβάζ είχαν δολοφονήσει πυγμάχο στο Γαλάτσι (vid)
«Θα τελειώσουν τον Κοντογιώργη είναι θέμα χρόνου» ανέφερε μάρτυρας – κλειδί που είχε επικοινωνήσει με τις Αρχές από τον Αύγουστο του 2021.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, μάρτυρας – κλειδί είχε επικοινωνήσει με τις Αρχές από τον Αύγουστο του 2021 και ανέφερε πως υπάρχει μια ομάδα δολοφόνων, κατονομάζοντας τους 4 από τους 5, με τα ονόματά τους να περιλαμβάνονται πλέον στην δικογραφία για τη δολοφονία του Καραϊβάζ. Ο μάρτυρας ανέφερε τότε πως αυτή η ομάδα σχεδιάζει να σκοτώσει τον πυγμάχο Κοντογιώργη, κάτι που συνέβη.

«Θα τελειώσουν τον Κοντογιώργη είναι θέμα χρόνου» τόνισε.

Οι άγνωστες προειδοποιήσεις στις αρχές που έγιναν στις 01/08/21: «Ο Λ. είναι μαζί με τον αδερφό του τον Σ, τον Β. και τον Γ. Να ξέρετε έχουν κάνει χοντρές ζημιές. Τώρα είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο χτύπημα. Έχουν πάρει ήδη καθαρά Kalashnikov. Θα τελειώσουν τον Κοντογιώργη είναι θέμα χρόνου».

Και στις 03/11/21: «Έχω ξαναπάρει τηλέφωνο. Σας έχω δώσει πληροφορίες για αυτούς που κάνουν τις μπραβοδολοφονίες και σας έχω πει ότι τον Κοντογιώργη τον έχουν έτοιμο. Δεν ξέρω αν μιλήσαμε μαζί… Σας έχω δώσει ότι τηλέφωνα ήξερα, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να βοηθήσουν. Θα ξαναρχίσει το ”μπάπα- μπούπα”. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το ξεσκαρτάρισμα».

Επιπλέον, η αστυνομία εξετάζει κάποιοι από τους πέντε δράστες που φαίνεται να εμπλέκονται στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και στην δολοφονία Κοντογιώργη να συμμετέχουν και σε δύο ακόμη ανθρωποκτονίες. Η μία ήταν στα τέλη του 2020 στα Βριλήσσια και η άλλη το καλοκαίρι του 2021 στον Γέρακα σε ένα πρατήριο καυσίμων.