Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία έχει «φάει πόρτα» από μπαρ επειδή την μπέρδεψαν με μέλος συμμορίας

Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία έχει «φάει πόρτα» από μπαρ επειδή την μπέρδεψαν με μέλος συμμορίας
Η Holt είναι καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους μανικιού και στα δύο χέρια, τατουάζ στα πόδια και τα πέλματά της, ακόμη και τατουάζ στο πρόσωπο και το λαιμό της.

Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία, η 33χρονη Becky Holt, μίλησε πρόσφατα για τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά εξαιτίας της εμφάνισής της. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, την έχουν μπερδέψει με μέλος γνωστής συμμορίας και της έχουν απαγορεύσει την είσοδο σε μπαρ.

Η Holt είναι καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους μανικιού και στα δύο χέρια, τατουάζ στα πόδια και τα πέλματά της, ακόμη και τατουάζ στο πρόσωπο και το λαιμό της. Έχει ξοδέψει πάνω από 35.000 λίρες.

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της, η Holt είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο και έχει συνεργαστεί με μεγάλες μάρκες. Έχει επίσης εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ριάλιτι, όπως το Bodyshockers του Channel 4.

Παρά την επιτυχία της, η Holt έχει αντιμετωπίσει διακρίσεις λόγω της εμφάνισής της με έντονα τατουάζ. Την έχουν περάσει λανθασμένα για μέλος συμμορίας και της έχουν αρνηθεί την είσοδο σε μπαρ και κλαμπ. Έχει επίσης υποστεί αρνητικά σχόλια και βλέμματα από αγνώστους στο δρόμο.

Η Holt έχει μιλήσει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που περιβάλλουν τους ανθρώπους με τατουάζ, δηλώνοντας ότι συχνά κρίνονται άδικα και αντιμετωπίζουν στερεότυπα. Πιστεύει ότι τα τατουάζ της είναι μια μορφή έκφρασης και τέχνης και δεν πρέπει να θεωρούνται εμπόδιο στην επιτυχία ή την αποδοχή.

Παρά τις διακρίσεις που έχει αντιμετωπίσει, η Holt παραμένει ισχυρή υπέρμαχος των τατουάζ και πιστεύει ότι γίνονται όλο και πιο αποδεκτά στην κοινωνία. Πιστεύει ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τατουάζ, τα στερεότυπα που τα περιβάλλουν θα αρχίσουν να καταρρέουν.