Περικλής Κονδυλάτος: «Ακούγεται ότι έρχεται Survivor All Star 2, ετοιμαστείτε, έχουν πέσει και υπογραφές» (vid)

Περικλής Κονδυλάτος: «Ακούγεται ότι έρχεται Survivor All Star 2, ετοιμαστείτε, έχουν πέσει και υπογραφές» (vid)
Ο Περικλής Κονδυλάτος προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το Survivor.

O Περικλής Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

«Ακούγεται ότι έρχεται Survivor All Star 2. Ετοιμαστείτε, έχουν πέσει και οι υπογραφές. Δεν τα ξέρω σίγουρα. Μεταφέρω τι ακούω από τα κουτσομπολιά στα καμαρίνια, που σιγοψιθυρίζεται», είπε συγκεκριμένα.

Αν θα ξαναπήγαινε για τρίτη φορά στο ριάλιτι απάντησε: «δεν ξέρω...».

«Είναι ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, είναι επιβίωση, βασικά ένστικτα, δεν είναι ο πολιτισμός. Αν πηγαίναμε σε έναν ψυχίατρο, θα σου έλεγε ότι ο σωστός τρόπος σκέψης για έναν άνθρωπο είναι αυτός "να μπορεί να αναγνωρίσει ότι οι πράξεις του οδηγούν σε κάποια αποτελέσματα και πρέπει να τις επωμιστεί". Δεν λειτουργεί όμως, ορθολογικά ο κόσμος, λειτουργεί συναισθηματικά», είπε αρχικά.

«Η πραγματικότητα είναι ότι το βλέπετε μόνο ως θεατές, εμείς που έχουμε υπάρξει στο Survivor δεν μπορούμε να το δούμε ποτέ ως θεατές. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τις κοπέλες που έχουν μια σχέση και η σχέση τους είναι εκεί μέσα τι τραβάνε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, μίλησε για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία τον συνδέει μια φιλική σχέση. «Το κατάλαβα μετέπειτα, όταν έκανα παρέα με τη Βρισηίδα, που αισθάνθηκε υπεύθυνη να υπερασπιστεί τον άνθρωπό της που είναι ακόμα μέσα. Το έχετε λίγο αυτό το μητρικό προς τον σύντροφό σας μέσα σας οι γυναίκες. Πάλι οι γυναίκες τραβάνε...», τόνισε.