Παράξενος θάνατος 33χρονου στη Μυτιλήνη: Βρέθηκε νεκρός με διαλυμένη λεκάνη δίπλα σε κολώνα ΔΕΗ

Επιμέλεια: Newsroom
 Παράξενος θάνατος 33χρονου στη Μυτιλήνη: Βρέθηκε νεκρός με διαλυμένη λεκάνη δίπλα σε κολώνα ΔΕΗ
Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα σε κολώνα της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένη λεκάνη.

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου 33χρονου άνδρα, τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Απριλίου στον Συνοικισμό της Μυτιλήνης. Οι αστυνομικές αρχές που διερευνούν το γεγονός, εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο, μιας και τα τραύματα του θύματος, σπασμένη λεκάνη και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δεν συνάδουν ούτε με το σημείο που βρέθηκε ούτε με τις μαρτυρίες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Stonisi.gr, o 33χρονος βρέθηκε στη γωνία των οδών Κυδωνιών και Μητροπολίτη Αδαμαντίου, στις 3 παρά 20 μετά τα μεσάνυχτα, ενάμιση μέτρο από παρακείμενη κολώνα της ΔΕΗ, από κατοίκους παρακείμενων κατοικιών που εκείνη την ώρα επέστρεφαν από προσκύνημα στον Ταξιάρχη στο Μανταμάδο. Οι περίοικοι τον αναγνώρισαν δεδομένου ότι έμενε στην περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπολίτη Αδαμαντίου λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε μαζί του γιατί είχε ακόμα τις αισθήσεις του ενώ διανομέας που περνούσε την ίδια ώρα από το σημείο ειδοποιούσε το ΕΚΑΒ, είπε στον ιστότοπο, ότι ζητούσε βοήθεια γιατί πονούσε στη μέση του, το πρόσωπο του ήταν μέσα στα αίματα ενώ δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Τον ρώτησα αν τον χτύπησαν και αυτός απάντησε πως όχι δεν τον χτύπησαν αλλά έπεσε».

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου πολύ σύντομα κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώσθηκε με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και κατάγματα κυρίως στη λεκάνη. Από πού όμως μπορεί να έπεσε ο 33χρονος; Γειτονικό μπαλκόνι στο σημείο όπου βρέθηκε και μάλιστα σε μια λίμνη αίματος δεν δικαιολογεί τη βαρύτητα των καταγμάτων της λεκάνης ή των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. «Τέτοιες βλάβες δικαιολογούνται και μάλιστα σε νέο άνθρωπο άνδρα ηλικίας μόλις 33 χρόνων μόνο από πτώση από μεγάλο ύψος» λέχθηκε από έγκυρη δημοσιογραφική πηγή.

Να αποπειράθηκε να σκαρφαλώσει σε παρακείμενο ξύλινο στύλο της ΔΕΗ και από εκεί να έπεσε; «Γιατί να σκαρφαλώσει στην κολώνα μέσα στη νύχτα σε ένα ξύλινο στύλο;» αναρωτιέται ο αυτόπτης μάρτυρας.

Προβληματισμό δημιουργεί επίσης και το ότι από την κολώνα κρέμεται καλώδιο τηλεφωνίας κρεμασμένο από βρόγχο από σχετικά μεγάλο ύψος και το οποίο κατέληγε σε κολώνα του ΟΤΕ στην απέναντι πλευρά του δρόμου σε κουτί τηλεφωνίας το οποίο σήμερα το πρωί βρέθηκε ανοιχτό! «Χθες το μεσημέρι το κουτί ήταν κλειστό και το καλώδιο δεν κρεμόταν» ανέφερε άλλος κάτοικος παρακείμενου σπιτιού.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του 33χρονου αναμένεται γίνουν γνωστά από τη νεκροψία στη σορό του καθώς και από τις μαρτυρικές καταθέσεις όλων εκείνων με τους οποίους ο 33χρονος ήταν μαζί μέχρι εκείνη την ώρα.