90χρονος στην Χαλκίδα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα για για 80 ευρώ: «Με έπιασε από το λαιμό να με πνίξει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 90χρονος στην Χαλκίδα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα για για 80 ευρώ: «Με έπιασε από το λαιμό να με πνίξει» (vid)
Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ευτυχώς είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 90χρονος άντρας στην Χαλκίδα που ήταν μόνος στο σπίτι του και ανήμπορος να αντισταθεί. Οι δράστες, δύο γυναίκες και ένας άντρας, μπήκαν στο προαύλιο και κατάφεραν να τον αιφνιδιάσουν. Του ζήτησαν ένα ποτήρι νερό και όταν ο άτυχος άντρας γύρισε την πλάτη για να πάει να τους φέρει, εκείνοι του επιτέθηκαν.

«Μου δίνει μια σπρωξιά και με πλάκωσε στις μπουνιές. Λέω ό,τι λεφτά έχω θα στα δώσω. Μου έβγαλαν τα δόντια» περιέγραψε ο 90χρονος άνδρας μιλώντας στο Star. «Πάω εκεί πέρα να πάρω τα νερά και έρχεται αυτός και με πλακώνει και με ρίχνει εδώ πέρα μέσα. Εδώ με ξάπλωσε κάτω και με χτύπαγε» συνέχισε, δείχνοντας στην κάμερα το δωμάτιο του σπιτιού όπου δέχθηκε την επίθεση.

«Από το λαιμό με έπιασε να με πνίξει. Φώναξα βοήθεια, αλλά δεν παρουσιάστηκε κανένας». Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι δράστες ήταν Ρομά. Ο άντρας ήταν εκείνος που γρονθοκόπησε τον ηλικιωμένο και τον έστειλε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όταν ο 90χρονος κατέρρευσε μπροστά τους, εκείνοι ατάραχοι έκαναν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να ολοκληρώσουν τη ληστεία.

Μπήκαν στο σπίτι και άρχισαν να ψάχνουν. Βρήκαν 80 ευρώ και έγιναν καπνός. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ευτυχώς είναι πλέον καλά στην υγεία του. Προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που έζησε στα γεράματα από τη μια στιγμή στην άλλη.