Υπόμνημα της ΝΔ στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη

Επιμέλεια: Newsroom
Υπόμνημα της ΝΔ στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη
Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε υπόμνημα με υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων, και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους με οπτικοακουστικό υλικό, ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να «μπλοκάρει» τη συμμετοχή του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» στις εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα Σάββατο (29/4) υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος - Ελληνες» στις ερχόμενες εκλογές.

Το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή».