Έντρομος επιβάτης αεροπλάνου παρακολουθεί εργαζόμενο να τοποθετεί ταινία στο φτερό του αεροπλάνου πριν την απογείωση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έντρομος επιβάτης αεροπλάνου παρακολουθεί εργαζόμενο να τοποθετεί ταινία στο φτερό του αεροπλάνου πριν την απογείωση (vid)
Μια επιβάτης ενός αεροπλάνου ένιωσε τον τρόμο όταν είδε εργαζόμενο να κολλάει το φτερό με κολλητική ταινία.

Αν είστε από τους ανθρώπους που αγχώνονται πριν από μια πτήση, ένας εργάτης που κολλάει ταινία στο φτερό του αεροπλάνου δεν είναι αυτό που θα θέλατε ιδανικά να δείτε πριν από την απογείωση.

@myhoneysmacks Im only flying southwest now 😤 #spirit #spiritairlines #plane #planecrash #cockpit #airline #flight #fly #scary #omg #mindboggling ♬ original sound - My Honey Smacks 🍯🐝 Youtuber

Αυτό ακριβώς είδε ένας επιβάτης όταν κοίταξε έξω από το παράθυρο ενός αεροπλάνου. Η TikToker @myhoneysmacks περίμενε την πτήση της για να απογειωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ όταν εντόπισε την ασυνήθιστη εργασία συντήρησης - και την τρόμαξε απόλυτα. Σαφώς λίγο τραυματισμένη από αυτό που βλέπει, ακούγεται να λέει: «Ο λόγος για τον οποίο δεν πετάω με την συγκεκριμένη εταιρία. Δεν με νοιάζει αν είναι ταινία αεροπορικού αεροπλάνου ή τίποτα άλλο».

Και συνέχισε: «Μετά από λίγο καιρό, θα χρειαστούν ένα καινούργιο ρολό ταινία, οι ταινίες τους θα χάσουν όλη την κολλητικότητα τους, πετάς σε όλο τον κόσμο και έχεις ταινία που το κρατάει ενωμένο. Μην ανησυχείς καν γι' αυτό, δεν θα κάνω κράτηση».

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές.