Άλογο της Βασιλικής Φρουράς χτυπάει στο κεφάλι τουρίστα και στη συνέχεια μασάει την κοτσίδα μιας γυναίκας που στέκεται δίπλα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άλογο της Βασιλικής Φρουράς χτυπάει στο κεφάλι τουρίστα και στη συνέχεια μασάει την κοτσίδα μιας γυναίκας που στέκεται δίπλα (vid)
Μια τουρίστρια αγνόησε τη ταμπέλα «Προσοχή! Τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν» και το πλήρωσε.

Ένα ζωηρό άλογο της Βασιλικής Φρουράς πήρε πολύ σοβαρά τη δουλειά του να προστατεύει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όταν ένας τουρίστας στάθηκε πολύ κοντά του για να μην αισθάνεται άνετα.

Το βίντεο δείχνει τη σοκαριστική στιγμή που το άλογο δαγκώνει την κοτσίδα μιας γυναίκας που πόζαρε για μια φωτογραφία στην παρέλαση.

Το ζώο, το οποίο ίππευε ένας στρατιώτης της ομάδας Blues and Royals, ήταν τοποθετημένο δίπλα σε μια πινακίδα που προειδοποιούσε τους επισκέπτες: «Προσοχή! Τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν».

Το κλιπ δείχνει το άλογο να κουνάει το κεφάλι του προς τη γυναίκα, καθώς αυτή στέκεται με την πλάτη στο ζώο. Στη συνέχεια, το ζώο δαγκώνει τα μαλλιά της, την κουνάει γύρω-γύρω, μέχρι να καταφέρει να απελευθερωθεί και να απομακρυνθεί.

Σε ένα παρόμοιο περιστατικό - το οποίο φαίνεται να αφορά το ίδιο άλογο - μια άλλη τουρίστρια δαγκώνεται στον ώμο, ενώ η φίλη της τη φωτογραφίζει.

Η γυναίκα απομακρύνεται από το άλογο και το κοιτάζει σοκαρισμένη με το στόμα ορθάνοιχτο και το χέρι στο στήθος.

Ενώ και οι δύο τουρίστες σοκαρίστηκαν από την ενέδρα, ο στρατιώτης φαίνεται να μην επηρεάζεται από την εχθρική συνάντηση με το άλογο.