Αμερικανός YouTuber ξετρελάθηκε με την «OPAP Arena»: «Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει» (vid)

Αμερικανός YouTuber ξετρελάθηκε με την «OPAP Arena»: «Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει» (vid)
Ο YouTuber τόνιζε συνεχώς πως έχει εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα.

Η ΑΕΚ ήταν ισοπεδωτική χτες (26/4) απέναντι στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 4-0 στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», με τους χιλιάδες φίλους της που ήταν στο γήπεδο να αποθεώνουν τους παίκτες ασταμάτητα, ακόμα και στο ημίχρονο.

Μάλιστα, η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Ένωσης ήταν τρομερή και πριν την έναρξη του ματς. Οι προβολείς είχαν σβήσει, η εξέδρα «φώτιζε» το γήπεδο και οι εικόνες ήταν εξαιρετικές.

Αυτή την ατμόσφαιρα είδε και ένας Αμερικανός YouTuber, ο Εμέκα, ο οποίος βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και αρχικά στο βίντεο του έδειξε εικόνες έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

«Το γήπεδο μοιάζει φανταστικό απέξω, αλλά και από μέσα είναι εξίσου ωραίο. Είναι ένα από τα ωραιότερα γήπεδα που έχω δει. Δεν λέω ψέματα!», ανέφερε ο Εμέκα.

Βρέθηκε σε γνωστά ΑΕΚτζήδικα στέκια της περιοχής, συνομίλησε με φιλάθλους και μάλιστα του έκαναν δώρο και ένα tshirt της Ένωσης.

Στην συνέχεια μπήκε μέσα στην «OPAP Arena», λέγοντας «μπήκαμε μέσα, στο γήπεδο που λέγεται πως είναι το καλύτερο στην Ελλάδα».

«Ω, Θεέ μου!», αναφώνησε δείχνοντας με την κάμερα του κινητού του το γήπεδο.

Μάλιστα αναφερόμενος στο πανό της Original στην θύρα 21, που έγραφε «Feel the terror» επεσήμανε πως υπήρχε το σήμα της Μαρσέιγ πάνω σ' αυτό. «Έχουν καλή σχέση μεταξύ τους», τόνισε.

Στην συνέχεια ρώτησε τους φιλάθλους που κάθονταν κοντά σ' εκείνον να κάνουν μια πρόβλεψη για το σκορ του παιχνιδιού.

Βλέποντας την καταπληκτική ατμόσφαιρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι τόνισε: «Ουάου! Μπορώ να πω πως είναι από τα καλύτερα γήπεδα που έχω δει. Δεν νομίζει ότι έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», και χόρευε μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

«Είναι τρελό!», φώναζε ακούγοντας τον ύμνο κατά την είσοδο των ομάδων και τους οπαδούς της Ένωσης να τον τραγουδούν.

«Καλώς ήρθες στον παράδεισο!», του είπε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ.

«Επιτέλους πήγα στο νέο γήπεδο «Opap Arena» για να παρακολουθήσω το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το παιχνίδι είχε μερικές από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω δει ποτέ. Συναντήθηκα με έναν φίλο, τον ιδιοκτήτη του μπαρ Νέα Βυζαντινή Γωνιά, όπου με αντιμετώπισε σαν οικογένεια και μου έδωσε μια φανταστική μπλούζα και μια μπύρα και μου έκανε μια ξενάγηση στη συλλογή του στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια πήγα στο γήπεδο. Το τελικό σκορ ήταν 4-0», αναφέρει κάτω από το βίντεό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος YouTuber έχει επισκεφθεί και το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου επίσης του άρεσε η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.