Πρώην υπάλληλος του Nusret ισχυρίζεται ότι ο SaltBae είπε στο προσωπικό να βγουν έξω και να παριστάνουν τους πελάτες

Επιμέλεια: Newsroom
Πρώην υπάλληλος του Nusret ισχυρίζεται ότι ο SaltBae είπε στο προσωπικό να βγουν έξω και να παριστάνουν τους πελάτες
Ένας άλλος εργαζόμενος που δούλευε στο εστιατόριό του στη Μύκονο παρομοίασε τον SaltBae με δικτάτορα.

Πρώην εργαζόμενοι του Nusret Gökçe, γνωστού και ως Salt Bae, έχουν κάνει μια σειρά από μηνύσεις εναντίον του διάσημου σεφ με τα meme για υποτιθέμενα περιστατικά στα εστιατόριά του.

Μεταξύ των ισχυρισμών είναι ο ισχυρισμός ότι κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα ήσυχης μεσημεριανής βάρδιας στο εστιατόριό του στο Λονδίνο μέλη του προσωπικού διατάχθηκαν να προσποιηθούν ότι κάνουν ουρά έξω για να φανεί ότι το μαγαζί είχε περισσότερη κίνηση.

Σύμφωνα με το Insider, ο Salt Bae αντιμετωπίζει επτά αγωγές σε δύο πόλεις, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι μίλησε με εννέα πρώην υπαλλήλους από έξι εστιατόρια του, διάσπαρτους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι του άσκησαν κριτική.

Όλοι οι πρώην εργαζόμενοι θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, καθώς ισχυρίστηκαν ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μισθολογική κλοπή, διακρίσεις, παραβιάσεις στο χώρο εργασίας και "μια κουλτούρα φόβου κορεσμένη από τεστοστερόνη...".

Ένας πρώην μπάρμαν στο εστιατόριό του στο Λονδίνο δήλωσε ότι το μέρος μπορεί να έμοιαζε "χρυσό από έξω", αλλά στην πραγματικότητα ήταν "σ**τ από μέσα".

Ένας άλλος εργαζόμενος που δούλευε στο εστιατόριό του στη Μύκονο παρομοίασε τον SaltBae με δικτάτορα, ενώ μια πρώην οικοδέσποινα στο εστιατόριο του Λονδίνου λέει ότι ένας φίλος της στον κλάδο της φιλοξενίας της είπε να μην δεχτεί τη δουλειά.