Νεαρός πήγε στο «Βρετανία έχεις Ταλέντο» και αυτοπυρπολήθηκε για να λύσει έναν κύβο του Ρούμπικ (vid)

Newsroom
Νεαρός πήγε στο «Βρετανία έχεις Ταλέντο» και αυτοπυρπολήθηκε για να λύσει έναν κύβο του Ρούμπικ (vid)
Το Britain's Got Talent έχει πληγεί από καταγγελίες της Ofcom μετά τη δεύτερη εβδομάδα της επιστροφής του στο ITV, καθώς οι θαυμαστές έσπευσαν να μοιραστούν την αποστροφή τους στο διαδίκτυο μετά από ένα "τρομακτικό" κόλπο.

Οι τηλεθεατές στη Βρετανία κατακεραύνωσαν το σόου αφού ένας διαγωνιζόμενος έβαλε φωτιά στον εαυτό του για να λύσει έναν κύβο του Ρούμπικ τη προηγούμενη εβδομάδα.

Οι θαυμαστές στο Twitter χαρακτήρισαν την «γελοία επικίνδυνη» στιγμή «εντελώς απαράδεκτη» για ένα οικογενειακό πρόγραμμα.

Ο επαγγελματίας κασκαντέρ Thomas Vu ήταν καλυμμένος με ένα επιβραδυντικό τζελ φωτιάς προτού αυτοπυρποληθεί καθώς έλυνε γρήγορα το εμβληματικό παζλ της δεκαετίας του '80

Παρά το γεγονός ότι το νούμερο χειροκροτήθηκε έξαλλα από τους κριτές και το κόσμο που ήταν στο πλατό , οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι με το συγκεκριμένο ταλέντο που όπως λένε προβλήθηκε σε ένα παιδικό πρόγραμμα...

«Το BGT είναι εντελώς απερίσκεπτο να δείχνει έναν τύπο να αυτοπυρπολείται ενώ λύνει έναν κύβο του Ρούμπικ. Καμία σκέψη για το γεγονός ότι τα ευαίσθητα παιδιά παρακολουθούν την εκπομπή", σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter.

Ένας θαυμαστής πρόσθεσε: «Συγγνώμη, αλλά το να δείχνει έναν άνθρωπο να αυτοπυρπολείται σε μια "οικογενειακή" εκπομπή δεν είναι αποδεκτό. Ακόμη και με την αναφορά "μην το δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι"».