Αναβολή της δίκης για την αιματοχυσία στις Μοίρες: Πλάκωσαν στον ξύλο τον δράστη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αναβολή της δίκης για την αιματοχυσία στις Μοίρες: Πλάκωσαν στον ξύλο τον δράστη (vid)
Συγγενείς του θύματος, στη θέα του δράστη κατά την έξοδό του από το Αστυνομικό Μέγαρο, ξέσπασαν και κινήθηκαν εναντίον του.

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγάρο Ηρακλείου κατά την αποχώρηση του 54χρονου πρώην γυμναστή και δράστη της δολοφονίας του 79χρονου Κώστα Χατζάκη, στις Μοίρες, τον Ιανουάριο του 2020.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αναβλήθηκε και όπως φαίνεται στο βίντεο του Cretalive, συγγενείς του θύματος, στη θέα του 54χρονου, κατά την έξοδό του από το Αστυνομικό Μέγαρο, ξέσπασαν και κινήθηκαν εναντίον του. Στο σημείο σημειώθηκε ένταση αλλά και μπουνιές, με τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ψύχραιμες φωνές να αποτρέπουν τα χειρότερα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος εκτελέστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της νοικάρισσας του, τον οποίο ούτε καν γνώριζε. Το βράδυ εκείνο από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλοι νεκροί καθώς ο 54χρονος δράστης, πρώην γυμναστής, αφού σκότωσε τον άτυχο ηλικιωμένο στη βεράντα του σπιτιού του, πυροβόλησε και τραυμάτισε την σύζυγο του θύματος, ενώ άνοιξε πυρ κατά πέντε ανήλικων αγοριών που προσπαθούσαν να προστατευθούν αγωνιωδώς από τις σφαίρες.

Η σύζυγος, η οποία στεκόταν δίπλα στον 79χρονο, γλίτωσε στο παρά πέντε, χάρη στα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε το ανήλικο τότε εγγόνι τους. Το παιδί βλέποντας την εκτέλεση του παππού του, πρόλαβε να σπρώξει την γιαγιά του μέσα στο σπίτι και να κλείσει την πόρτα.