Ο «γύπας» του TikTok ξαναχτυπά: «Έστειλα το ηχητικό σε 6.000 γυναίκες και πήγε πολύ καλά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο «γύπας» του TikTok ξαναχτυπά: «Έστειλα το ηχητικό σε 6.000 γυναίκες και πήγε πολύ καλά» (vid)
Εμφανίστηκε και μίλησε για το «σύστημα» με τα ηχητικά μηνύματα ο «γύπας» του TikTok.

Πριν από έναν μήνα ο χρήστης στο TikTok με το όνομα Σταύρος Γεωργάς προκάλεσε φρενίτιδα λόγω των ηχητικών μηνυμάτων που έστελνε σε άγνωστες γυναίκες. Ο «γύπας», που «ανθρώπινα και μόνο έστελνε», εμφανίστηκε με νέο βίντεο στο TikTok και τοποθετήθηκε για όσα έχουν συμβεί.

Με τη φωνή του να μοιάζει αρκετά με αυτή των viral ηχητικών που «πλημμύρισαν» την πλατφόρμα, καπνίζοντας ηλεκτρονικό τσιγάρο, μίλησε για το «σύστημα» που είχε με τα συγκεκριμένα μηνύματα και στοχοποίησε όσους τον εξέθεσαν. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει στείλει σε 6.000 γυναίκες και «πήγε πολύ καλά».

Αναλυτικά όσα είπε: «Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δυο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα . Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό, ούτε οι διασημότητες ούτε για τίποτα, άμα ήταν θα πάει εκεί που έχουν καλέσει τα πρωινά και τα λοιπά. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πως είναι τα πράγματα.

Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6.000 γυναίκες με το 60 % των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου, στα οποία λέω «μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;». Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα που λένε «Σταύρουκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε». Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά, καταλάβατε τι θέλω να πω.

Και το πιο στενάχωρο είναι ότι υπάρχουν και πολλές παντρεμένες στη μέση. Είναι κρίμα να με πάει αλλού η μπάλα. Εγώ δεν είμαι κατίνα. Όμως βέβαια στη θέση σας…

Δεν το κατακρίνω αυτό που έχετε κάνει, γιατί και εγώ στη θέση σας, άμα βρισκόμασταν και μετά εξαφανιζόσασταν, μπορεί από ζήλια και κακία να ανέβαζα το ηχητικό. Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το’χω κάνει, δεν θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι. Όσον αφορά το περιβόητο ηχητικό «Χριστίνα με τσέχασες, κάποια με τσέχασε, Χριστίνα χουζουρεύω» και όχι μόνο με το Χριστίνα και με άλλα ονόματα. Ντάξει υπάρχουν και μέρες που είχα λίγο όρεξη καυ..τα, τρολάρισμα γιατί μερικές είστε πραγματικά για καυ..τα και τρολάρισμα.

Θα μου πεις κι εμείς γι’ αυτό σας το κάναμε το κάναμε οκέι. Να ευχαριστήσω δημόσια πάρα πολλές γυναίκες που πήρατε τηλέφωνο από νησιά Πάτρα Θεσσαλονίκη Αθήνα από παντού γενικά να μάθετε πως είμαι μετά από όλη αυτή την κατάσταση. Να ξέρετε ότι έχω δακρύσει από τα σχόλια που έχετε κάνει δημόσια ειδικά από γυναίκες που έχετε φάει άκυρο και έχετε γράψει αρνητικά σχόλια για μένα. Έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα… Πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου, πίστεψέ με. Και δεν μιλάω γι’ αυτό που έγινε viral, μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου… Το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας».

@officialstavrosgewrgas #καταρχας#μετσεχασες ♬ πρωτότυπος ήχος - stavrosgewrgas