«Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας»: Έξαλλοι ξένοι τουρίστες κράζουν την Ακρόπολη

«Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας»: Έξαλλοι ξένοι τουρίστες κράζουν την Ακρόπολη
Τι κι αν πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κόσμου και το σήμα - κατατεθέν της Ελλάδας; Κάποιοι τουρίστες φαίνεται πως δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα φτάνοντας στην Ακρόπολη.

Η τουριστική σεζόν έχει πλέον ανοίξει για τα καλά και οι τουρίστες από το εξωτερικό φθάνουν κατά χιλιάδες στα μέρη μας. Άλλοι επιλέγουν να φύγουν απευθείας για κάποιο από τα ελληνικά νησιά, ενώ αρκετοί αποφασίζουν να μείνουν για μερικές ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να δουν από κοντά μερικά μουσεία και αξιοθέατα.

Φυσικά, το αξιοθέατο που ξεχωρίζει αμέσως είναι η Ακρόπολη. Το σήμα - κατατεθέν της Ελλάδας στο εξωτερικό και ένας από τους πιο εμβληματικούς ναούς που χτίστηκαν ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Κι όμως, υπάρχουν αρκετοί που μένουν ασυγκίνητοι αντικρίζοντας τον. Για να είμαστε ακριβείς, αποχωρούν και εξοργισμένοι. Εντοπίσαμε μερικά παραδείγματα τέτοιων έξαλλων τουριστών που ανέβηκαν στην Ακρόπολη, αλλά έφυγαν δυσαρεστημένοι και άφησαν την πικρή κριτική τους στην πλατφόρμα του Trip Advisor. Μαζί με ένα μόλις αστεράκι.

«Αγενές προσωπικό, η ιστοσελίδα είναι λάθος και ξεκάθαρα εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο»

...

«Υπό κατασκευή»: Απογοητευμένος γιατί δεν είναι τίποτε άλλ πέρα από ένα υπί κατασκευή μέρος σε ένα κατεστραμμένο κτίριο. Μην σπαταλάτε τον χρόνο και τα χρήματά σας.

...

«Απαίσιο προσωπικό»

...

«Το χειρότερο που έχω υπομείνει»: Ναι η Ακροπολή αποτελεί μέρος που πρέπει να επισκεφτεί οποιοσδήποτε έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Αλλά τίποτε δε με είχε προετοιμάσει για τον απίστευτο κόσμο και το ότι θα περίμενα 45 λεπτά για εισιτήρια.

...

«Εντυπωσιακή, αλλά...»

...