Ο Μητσικώστας στην εκπομπή της Γερμανού, από την «Opap Arena»: «Σατιρίζω και τον Μελισσανίδη και του αρέσει πολύ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Μητσικώστας στην εκπομπή της Γερμανού, από την «Opap Arena»: «Σατιρίζω και τον Μελισσανίδη και του αρέσει πολύ» (vid)
Το γήπεδο της ΑΕΚ επέλεξε ο Γιώργος Μητσικώστας για να δώσει συνέντευξη.

Ο Γιώργος Μητσικώστας παραχώρησε συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη, για την εκπομπή του Αlpha «Καλύτερα δεν γίνεται».

Μάλιστα, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, «Opap Arena», αφού είναι και γνωστός φίλαθλος της Ένωσης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τον χαμό της μητέρας του, στην γειτονιά που μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ μίλησε και για την αγάπη του για την ΑΕΚ αλλά και την εκπομπή που αναμένεται να ξεκινήσει στο κανάλι Action24 με τίτλο: «ΜητσιVAR».

Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε για τα πρόσωπα που σατιρίζει και από τον χώρο του αθλητισμού μεταξύ των οποίων είναι και οι πρόεδροι των ομάδων.

«Είναι κατάλληλο το timing της τηλεοπτικής μου επιστροφής αλλά και της επιστροφής εδώ στο γήπεδο, να το πούμε αυτό και να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ. Έχω μεγαλώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πατρικό μου είναι δυο στενά πιο κάτω από το γήπεδο. Μου έχει λείψει η τηλεόραση αν και απέχω ανά διαστήματα. Είναι μια ωραία εποχή προεκλογικά, πολιτικά είναι η επικαιρότητα αυτή που τρέχει και αθλητικά είναι. Πάντα έχουμε και επειδή μου αρέσει και η ποδοσφαιρική σάτιρα, να σατιρίζω τους προέδρους. Πρώτα απ' όλα και τον πρόεδρο τον δικό μας, τον Δημήτρη τον Μελισσανίδη που του αρέσει πάρα πολύ, θα το κάνουμε και αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα αποκάλυψε πως κάποτε που είχε πάει στο «Νίκος Γκούμας» με την μητέρα του, οι γύρω του νόμιζαν ότι ήταν η γυναίκα του προέδρου: «Πριν να έρθω εδώ πήγα στο νεκροταφείο που είναι η μητέρα μου, που έχασα πριν από δυο χρόνια. Τον πατέρα μου πριν από έξι χρόνια και συγκινήθηκα. Θα σου πω και μια ιστορία. Ήταν αρχές της δεκαετίας του '70 και έπαιζε η ΑΕΚ. Κάποια θύρα ήταν ανοιχτή, νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο που τις άνοιγαν τότε, για να μπουν όσοι δεν είχαν εισιτήρια. Η μάνα μου τότε που ήμουν εγώ μικρός, μπαίνει από μια είσοδο και ήταν κάτι αστυνομικοί. Αλλά μπήκε με "αέρα", σου λέει "εντάξει, ανοιχτά είναι εδώ πέρα". Και όπως μπήκε μέσα κάποιος είπε εκεί, "Είναι η γυναίκα του προέδρου με τα παιδιά του, αφήστε την να περάσει". Και μας έβαλαν να κάτσουμε κάπου στους επισήμους. Δεν θυμάμαι ήμουν πολύ μικρός. Και μου το έλεγε η μάνα μου», τόνισε.