Ομάδα 15 ανηλίκων ξυλοκόπησαν 35χρονο τα ξημερώματα στην Καλαμάτα

Επιμέλεια: Newsroom
Ομάδα 15 ανηλίκων ξυλοκόπησαν 35χρονο τα ξημερώματα στην Καλαμάτα
Μια ομάδα 10-15 εφήβων, ανηλίκων σύμφωνα με τις μαρτυρίες ξυλοκόπησαν έναν άνδρα, τον οποίο είχαν ρίξει στους θάμνους που βρίσκονται εκεί.

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 6 το πρωί του Σαββάτου (22/4) στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όταν περίοικοι άκουσαν έναν άνθρωπο να καλεί σε βοήθεια.

Βγαίνοντας στα μπαλκόνια αντίκρισαν μια ομάδα 10-15 εφήβων, ανηλίκων σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, να ξυλοκοπούν έναν άνδρα, τον οποίο είχαν ρίξει στους θάμνους που βρίσκονται εκεί. Έβαλαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα η «ομάδα» των νεαρών να τραπεί σε φυγή.

Όταν κατέβηκαν στο δρόμο, βοήθησαν τον 35χρονο άνδρα που είχε δεχθεί την επίθεση να καθίσει στο παγκάκι του έδωσαν νερό, καθάρισαν τα αίματα από το πρόσωπο, ενώ στο σημείο έφτασε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε ο τραυματισμένος άνδρας στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε σπάσει τη μύτη του, και αναμενόταν με το που θα έπαιρνε εξιτήριο, η κατάθεση του στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Καλαμάτας, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, οι περίοικοι στο κέντρο της πόλης είναι ανάστατοι, βλέποντας τα περιστατικά βίας από ομάδες ανηλίκων να αυξάνονται καθημερινά σε βαθμό άκρως ανησυχητικό.