Αποκάλυψη Ελευθερίου για Survivor All Star: «Πληρώνεσαι για να το ζήσεις κανονικά, ήξερα για τις παραβάσεις» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αποκάλυψη Ελευθερίου για Survivor All Star: «Πληρώνεσαι για να το ζήσεις κανονικά, ήξερα για τις παραβάσεις» (vid)
Χείμαρρος ήταν η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Ελευθερία Ελευθερίου για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε ότι ήξερε πως κάποιοι κάνουν παραβάσεις στο Survivor All Star.

Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε την πρώην παίκτρια του παιχνιδιού αν γνώριζε για τις παραβάσεις στο παιχνίδι, εκείνη απάντησε αμέσως «Ναι!» και εξήγησε ότι εκείνη από μεριά της πήγε να ζήσει το παιχνίδι όπως έπρεπε να το ζήσει σαν Survivor.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να παραγγείλει κάτι. «Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να βρω κάτι, να παρανομήσω για να επιβιώσω στο παιχνίδι. Δεν με ενδιέφερε να το κάνω γιατί η μαγεία του παιχνιδιού είναι να το ζήσεις όπως είναι το παιχνίδι. Αλλιώς δεν το απολαμβάνεις. Μην είμαστε αχάριστοι. Παίρνεις 5.000 ευρώ την εβδομάδα για να ζήσεις το παιχνίδι όπως πρέπει να το ζήσεις. Είμαστε λίγο αχάριστοι και άπληστοι. Δεν είχα ποτέ θέμα με την πείνα. Εμένα με πείραξε ότι οι φίλοι πείραξαν φίλους. Δεν έχω πρόβλημα που κάποιοι μπορεί να είχαν επικοινωνία. Για εμένα ήταν τέλειο που δεν είχα επικοινωνία, που δεν είχα το τηλέφωνο μου» είπε χαρακτηριιστικά.