Απίστευτη δήλωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΜέΡΑ25: «Οι πολιτικές μας μπορεί να οδηγήσουν σε κλείσιμο τραπεζών» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτη δήλωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΜέΡΑ25: «Οι πολιτικές μας μπορεί να οδηγήσουν σε κλείσιμο τραπεζών» (vid)
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν παραδέχτηκε ότι κάποιες από τις πολιτικές του ΜέΡΑ25 μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και στο κλείσιμο των τραπεζών.

Σε μία δήλωση που μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν.

Απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Νίκης Λυμπεράκη στο ΜEGA, όπου ήταν καλεσμένος στα πλαίσια ειδικής εκπομπής, ο κ. Έντμαν παραδέχτηκε ότι κάποιες από τις πολιτικές του ΜέΡΑ25 μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και στο κλείσιμο των τραπεζών.

Τι απαντάει ο ίδιος

Ο κ. Έντμαν, με ανάρτησή του λίγο αργότερα, απάντησε στην «Ομάδα Αλήθειας» και επιβεβαίωσε τις επίμαχες δηλώσεις του περί κλεισίματος των τραπεζών, λέγοντας πως υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.

«Ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Ξέρετε γιατί; Γιατί δε βγήκαμε ποτέ από τα μνημόνια. Ή είναι χαρακτηριστικό ανεξάρτητων χώρων να τους κλείνουν τις τράπεζες ξένοι; Γι' αυτό το ΜέΡΑ25 είναι ξεκάθαρο: ο δρόμος προς την ελπίδα απαιτεί την ρήξη, η οποία αν οδηγήσει στο κλείσιμο των τραπεζών από τις Βρυξέλλες που μας καταδυναστεύουν, θα είμαστε προετοιμασμένοι με το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ.

Υγ: άρα αποδέχεται επιτέλους η Ομάδα Αλήθειας ότι τις τράπεζες τις έκλεισε η Φρανκφούρτη, όχι ο Βαρουφάκης;», γράφει χαρακτηριστικά.