Υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ ζωγράφισε ανδρικό μόριο σε κουδούνι ηλικιωμένου επειδή δεν του άνοιγε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ ζωγράφισε ανδρικό μόριο σε κουδούνι ηλικιωμένου επειδή δεν του άνοιγε (vid)
Ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ φαίνεται πως δεν ανέχεται να μην του ανοίγουν την πόρτα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη με υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο γιος ενός ηλικιωμένου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μάλιστα υπάρχει και υλικό από κάμερα ασφαλείας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο γιος του ηλικιωμένου τον έχει συμβουλέψει να μην ανοίγει εύκολα την πόρτα σε αγνώστους, όπως και έπραξε, όμως φαίνεται ότι αυτό εκνεύρισε τον υπάλληλο ο οποίος ζωγράφισε ανδρικό μόριο στο κουδούνι.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ χτυπάει το κουδούνι και δεν ανοίγει κανείς. Στην συνέχεια βγάζει έναν μαρκαδόρο, σβήνει το όνομα, ζωγραφίζει το ανδρικό μόριο στο κουδούνι του ηλικιωμένου και στην συνέχεια έφυγε.

Σύμφωνα με όσα είπε ο γιος του, ο υπάλληλος είπε στον ηλικιωμένο «ανοίξτε μου, είμαι από τη ΔΕΗ». Ο ηλικιωμένος δεν του άνοιξε αφού ο γιος του τον έχει συμβουλέψει να μην ανοίγει, επειδή είχε πέσει θύμα απάτης από υποτιθέμενους υπαλλήλους της ΔΕΗ, στο παρελθόν. Παράλληλα, αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον γιο είναι πως στο κουδούνι αναγραφόταν το όνομα της μητέρας του η οποία έχει φύγει από την ζωή. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο ηλικιωμένος είναι 97 ετών με προβλήματα υγείας και κατάκοιτος.